- Konu Sahibi yorgunummm
-
canım azcık yediklerine dikkat etmen sütünü azaltmaz ve kaliteyi bozmaz bence.az ama çeşitli beslenmeye çalış.hareketini artırmaya çalış mümkünse.bende 85 kiloyum emziriyorum.bebeğim 7.5 aylık.pazartesinden beri akşam 7den sonra bişey yemiyorum.ekmeği az yiyorum.3 günde azcık kendime geldim 1 kilo az çıkıyorum tartıda.bence zayıflama çayı falan içme.2 yaşına kadar anne sütü hakkı.emerse sende emzirmek istersen süttende kesme ama bu senin kararın. kritik dönemi atlatmışsın ilk bir yıl çok öenmli anne sütü vermek için.inşallah zayıflayacaz.kendimize güvenelim.benim hedefimde 70 kiloya inmek tekrar ama yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde
canım bende emziriyorum ama diyete başladım tabi kaçamaklar yaparak biraz yoksa bu kilolar alıp başını gidiyor
Bayanlar 16 aylık oglym war hala emzırıyorum ama zayıflamak ıstıyorum ne yapmalıyım kımı sık emzırmıyosun cay falan ıc dıyo kımı emzırmeyı bırak artık dıyo ıdeal kılom 70 75 ama suan dılım warmıyo ama 90 kıloyum yardımlarınıza ıhtıyacım war coook mutsuzum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?