• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorum dişim çok ağrıyor

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
53
Arkadaşlar iyi akşamlar.bebeğim var emziriyorum evde minoset yok apranax falan var ıcemıyorum emzırdıgım ıcın eşimde burda değl evdeki neyle bu ağrıyı hafifletebilrm bi bilgisi olan vrmı ne yapablrm bebegmn dıslerı patladı onn jelınden surdum o bıle bı etkı etmedı ne yapablrm acb?

Arkadaşlar iyi akşamlar.bebeğim var emziriyorum evde minoset yok apranax falan var ıcemıyorum emzırdıgım ıcın eşimde burda değl evdeki neyle bu ağrıyı hafifletebilrm bi bilgisi olan vrmı ne yapablrm bebegmn dıslerı patladı onn jelınden surdum o bıle bı etkı etmedı ne yapablrm acb?

Agriyan disinize karanfil koyun bir kac tane. Karanfilin agri kesici ve uyusturucu ozelligi var ;) azaltacaktir agriyi

Çok etkili olmaz belki ama dişinin üzerine biraz macun sürüp bekletince hafifletiyor çok emin değilim zararı konusunda ben yapmıştım işe yaramıştı

Zonklayici tarzda bir agriysa yatar konumda kan basincindan dolayi agriniz artacaktir bu nedenle mumkun olfugu kadar oturur konumda durun ve soguk agriyi azatacaktir. Ama agri zonklayici degilde sıkıci duragan bir agriysa soguk ise yaramaz

Arkadaslar telefondan gırıyorum o yuzden mesajlarınızdan alıntı yapamadım ılk msj ıcın cevabm apranax , majezık,aprol var karanfıl ve dıs macununu denıyorum hemen cvpladgnz ıcn tesekkr ederm zonkluyor soguk bısey surunce daha cok zonkluyr sogk uygulayamyrm.s

Arkadaslar telefondan gırıyorum o yuzden mesajlarınızdan alıntı yapamadım ılk msj ıcın cevabm apranax , majezık,aprol var karanfıl ve dıs macununu denıyorum hemen cvpladgnz ıcn tesekkr ederm zonkluyor soguk bısey surunce daha cok zonkluyr sogk uygulayamyrm.s

Karanfil ve macun işe yarayacaktır çok geçmiş olsun

Back
X