Aile Planlaması Emziriyorum doğum kontrol hapı kullanabilir miyim kullanan varsa yazsın lütfen önemli 🙏

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aykanalina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
3
1
1
31
15 aylık bebeğim var ve korunmak için bu yola başvurdum daha önce spiral vardı ama bana iyi gelmediği için çıkarmak durumunda kaldım şuan da garanti sonuç vermesi açısından doğum kontrol hapı aldım eczaneden ama emziriyorum bir sorun olur mu çocuğa yan etkisi falan bilen varsa kullanan cevap verirse sevinirim

Ben emzirirken Doğum kontrol hapı kullandım. Kadın doğumcuma ve çocuk doktoruna danışarak . Hemde ben 6. Aydan sonra başladım içmeye . Oğlum ek gıdaya geçtiği için kullanmamda sıkıntı olmadığını söylemişlerdi .
Progesteron içeren hapların kullanılmalarında bir sıkıntı yok. Ben 19. aya kadar emzirmiştim bu şekilde

Ben emzirirken Doğum kontrol hapı kullandım. Kadın doğumcuma ve çocuk doktoruna danışarak . Hemde ben 6. Aydan sonra başladım içmeye . Oğlum ek gıdaya geçtiği için kullanmamda sıkıntı olmadığını söylemişlerdi .
Progesteron içeren hapların kullanılmalarında bir sıkıntı yok. Ben 19. aya kadar emzirmiştim bu şekilde
Yasmin aldım siz hangi markayı kullandınız cevabınız içinde teşekkür ederim 🐈

Myralon diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam , Yasmin en hafifi diyorlar ama bana tam tersi aşırı bulantı ve mide hassasiyeti yapmıştı

Back
X