Ahh ahh aynı beni tarif etmissin canım bende ikinci dogumumu yaptım 2 ay oluyor önceki kilom 64 dü 88 ile doğuma girdim eve geldiğimde 79 kiloyu şimdi de 76.5 olmuşum ah nasıl zayifliyacam bilmiyorum emzirdim için diyet filan da yok kisamiyorumda kanguruyu takip yürüyüş yapmaya çalışıyorum bir an önce verseydim ya moralim bozuldu iyice Allahtan hayırlısı olsun artık napıyım ya şaka gibi bugün de emzirmek için yatağın oturdugum tarafı da kırıldıYaklaşık 4aya yakin bi zamanda doğumyaptım ilk bebeğimi dünyaya getirdim emziriyorum aşırı kilom yok bana gore ama cevremdekiler kilo vermem gerektgni soyluyor aslında boyum uzun pek gostermiyorm ama basenlerim fazla hem emzirip hem kilo nasıl verebilirim sütum azalır diye de korkuyorum kilo da vermem gerek napabilirim sayın uyelerrr
Merhabalar! Doğumuma çok az bir süre kaldı. Bugün bir tartiya çıkayım dedim ve inanamadım gecen hafta 73kg iken bu hafta 77 olmuşum. 57 ile hamile kalmiştim. 1 haftada nasıl 4 kg alabildim bilmiyorum, aşırı yemediğim halde. Doğum sonrası kilolarınızı nasıl ne kadar sürede verdiniz? Psikolojim bozuldu, nasıl vereceğimidüşünüyorum şimdiden
Merhabalar! Doğumuma çok az bir süre kaldı. Bugün bir tartiya çıkayım dedim ve inanamadım gecen hafta 73kg iken bu hafta 77 olmuşum. 57 ile hamile kalmiştim. 1 haftada nasıl 4 kg alabildim bilmiyorum, aşırı yemediğim halde. Doğum sonrası kilolarınızı nasıl ne kadar sürede verdiniz? Psikolojim bozuldu, nasıl vereceğimidüşünüyorum şimdiden
Notları aldım şu an, bakalım nasıl olacak. Çok az kaldı heyecan, sinir, stres de var tabi. İnşallah verebilirim ben debir de arkadaşın da dediği gibi pirinç pilaı yerine bulgur tüketmen iyi olur.iki günde bir bulgur pilavı yapıyorum artık eşim de isyanlarda:)
Teşekkürler cevap için :)bir de arkadaşın da dediği gibi pirinç pilaı yerine bulgur tüketmen iyi olur.iki günde bir bulgur pilavı yapıyorum artık eşim de isyanlarda:)
Canım merak etme zayıf insanlar daha çok kilo alıyor hamilelikte ama veriliyor. Hele son haftalarda bu kadar kilo alman normal. Ben de 58 ile hamile kaldım 16 kilo aldim. 10 u bi haftada gitti. Suan 4 aylık bebeğim 3 kilom kaldı sadece onu da yukarı da anlattığım gibi yavaş yavaş veriyorum. Emzirmek kilo vermek için çok iyi bi süreç aslında yeterki süt olsun diye aşırıya kaçma. Sebzeler, baklagiller de gayet güzel süt yapıyor. Ve su çok önemli. 3 ana 3 ara öğün beslenirsen hem azar azar yemiş olursun. Hem de her daim sütün olur. Bol şekerli tatlılara ınan hiç gerek yok. Yalnız sana önerim 40 n çıkana kadar asla kilolarını düşünme ne istersen ye. Bol bol sütün olsun ki bebek aç kalıp sarılık olmasın. Hem sütün çok gelirse memeye alışması daha kolay olur. Herşeyden önemlisi bebeğin.Merhabalar! Doğumuma çok az bir süre kaldı. Bugün bir tartiya çıkayım dedim ve inanamadım gecen hafta 73kg iken bu hafta 77 olmuşum. 57 ile hamile kalmiştim. 1 haftada nasıl 4 kg alabildim bilmiyorum, aşırı yemediğim halde. Doğum sonrası kilolarınızı nasıl ne kadar sürede verdiniz? Psikolojim bozuldu, nasıl vereceğimidüşünüyorum şimdiden
Son haftalarda birden bire kilo almanız cok normal kafana takma ben verdim hepsini ama cıvık cıvık bi beden oldu vücudum emzirdikçe terliyorsun ve öyle bi su içiyorsun kı hiç su içmemes gibi Çeşmeye ağzımı dayandığımı bilirimMerhabalar! Doğumuma çok az bir süre kaldı. Bugün bir tartiya çıkayım dedim ve inanamadım gecen hafta 73kg iken bu hafta 77 olmuşum. 57 ile hamile kalmiştim. 1 haftada nasıl 4 kg alabildim bilmiyorum, aşırı yemediğim halde. Doğum sonrası kilolarınızı nasıl ne kadar sürede verdiniz? Psikolojim bozuldu, nasıl vereceğimidüşünüyorum şimdiden
Hamilelik doneminde ideal kilo almissiniz ama. Ben cok dikkat ettigimi soyleyemem, ama geceleri kalkip yemedim yine de porsiyonlari buyutmedin. Sadece canim ne cektiyse yedim sonuc +20 kilo olduben de 61 ile hamile kaldım 70 ile tamamlamıştım.doğum yaptığım hafta 59 a kadar düştüm ilk zaman kilo zaten hızlı gidiyor merak etme .bu arada sezeryan oldum.asıl iş emzirme süresinde alacağın kilolar.emzirirken sütüm artsın diye ve haliyle emzirdiğin için tatlıyı da çok istiyor canın.böylece 2 ayda 66 ya kadar çıktım.baktım olmuyor süt yaptığına inandığım şeyleri hala yiyorum kesmedim incir.kuru üzüm badem ..ki bunlar kilo yapan şeyler.hayatımdan diğer kilo yapan şeyleri çıkarttım.makarna ekmek gereksiz abur cubur.kızartma .canım tatlı istedikçe tahin helvası veya kuru üzümle geçiştiriyorum şimdiden kilo vermeye başladım çok şükür sütüm de iyi hamd olsun .sütüm çok diye olsun çok yemek gerekmiyor özellikle buna dikkat et.her emzirmeden sonra birbardak su hem süt yapımını hızlandırıyor hem de daha çabuk kilo verdirmeye yardımcı oluyor.
Tesekkur ederim oncelikle, ya kayinvalidem daha cok kilo alcaksin lohusayken diyor surekli o yuzden verebilecegime dair inancim da zayifliyor sanirim. Insallah verebilirim:/ kendime ayna da bakmak istemiyorum bacaklarim kollarim bile kocaman olduSon haftalarda birden bire kilo almanız cok normal kafana takma ben verdim hepsini ama cıvık cıvık bi beden oldu vücudum emzirdikçe terliyorsun ve öyle bi su içiyorsun kı hiç su içmemes gibi Çeşmeye ağzımı dayandığımı bilirim
Hayırlı doğumlar
Tabl ki haklisiniz, en onemlisi bebegim. Ama ozellikle son hafta oyle birden kilo alinca sasirdim, simdiye kadar cok kafama takmiyordum. Bir de az once de bahsettim, kayinvalidem psikolojimi bozuyor sanirim onlara gittikten sonra mutsuz donuyorum surekli beni bir seylere benzetiyor, en kucuk kizi dun balonun ustune bir resim cizdi bu neye benziyor dedi kayinvalidem gulerek hehe tabi ki yengene diyor. Hani komiklik yapiyor kendince de, insanin morali bozuluyor dogum arifesinde stres de olunca haliyle sinir bozucu belki normal zamanda derse guler gecersiniz ama bu aralar her sey batiyor. Ondan once de surekli kilo muhabbeti yapiyordu benle, nisbeten az aldim 15-16 kg ile kapatacagim diye sevinirken. Simdi 4 kg alinca bir haftada sinirim bozuldu resmen dusunmemeye calisacagim ama tesekkurler gercekten, en onemlisi bebegim. O saglikla dogsun, sonra da guzelce doysun kilolar verilir insallahCanım merak etme zayıf insanlar daha çok kilo alıyor hamilelikte ama veriliyor. Hele son haftalarda bu kadar kilo alman normal. Ben de 58 ile hamile kaldım 16 kilo aldim. 10 u bi haftada gitti. Suan 4 aylık bebeğim 3 kilom kaldı sadece onu da yukarı da anlattığım gibi yavaş yavaş veriyorum. Emzirmek kilo vermek için çok iyi bi süreç aslında yeterki süt olsun diye aşırıya kaçma. Sebzeler, baklagiller de gayet güzel süt yapıyor. Ve su çok önemli. 3 ana 3 ara öğün beslenirsen hem azar azar yemiş olursun. Hem de her daim sütün olur. Bol şekerli tatlılara ınan hiç gerek yok. Yalnız sana önerim 40 n çıkana kadar asla kilolarını düşünme ne istersen ye. Bol bol sütün olsun ki bebek aç kalıp sarılık olmasın. Hem sütün çok gelirse memeye alışması daha kolay olur. Herşeyden önemlisi bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?