- 19 Aralık 2023
- 113
- -12
- 18
- 25
- Konu Sahibi gamze_nurr
Kızlar merhaba 22 aylık Oğlum Var emiyor Ve ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor Süt koruması olabilirmi ve ya nasıl hamile Kalabilirim bilgisi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben emzirirken kaldım . 9 aylıktı oğlum . Koruyor diyen de var ama bence korumuyor etrafimda örnekleri çok.Kızlar merhaba 22 aylık Oğlum Var emiyor Ve ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor Süt koruması olabilirmi ve ya nasıl hamile Kalabilirim bilgisi olan
Benim 1 hafta önceBu prolaktin hormonu ile alakali diye dusunuyorum eskiler sut koruyor diye tabir ediyorlar bu yuzden prolaktin zaten sut hormonu siz isterseniz bir seviyesini olcturun buda olabilir tabiki.. her etken olabilir
Benim 1 hafta önce
Adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda negatif Ve düne kadar 9 gün gecikmem olduydu adetim başladı ve test yaptım Silik Çıkıyor ama Adetim önce lekelenme ile başladı sonradan yoğunlaştı
Şuan kahverengi yoğun kanama ara da yavaşlıyor9gun gecikmeden snra tekrar kan verdinzmi acaba kimyasal gebelik mi yasadiniz idrar testleriniz silik dediniz buda olabilir cok regli kanamasi puturlu sekilde gelmiyrsa leke seklinde ise birdaha kandan baktirin
Bu Da Geçen Hafta 2 Tanesi Adetime 1Gün kala yaptığım alttakilerde Gecikmede Yaptıklarım9gun gecikmeden snra tekrar kan verdinzmi acaba kimyasal gebelik mi yasadiniz idrar testleriniz silik dediniz buda olabilir cok regli kanamasi puturlu sekilde gelmiyrsa leke seklinde ise birdaha kandan baktirin
Bu Da Geçen Hafta 2 Tanesi Adetime 1Gün kala yaptığım alttakilerde Gecikmede Yaptıklarım
Ozaman kimyasal oldu sizin sanirim cnku bariz pozitif testleriniz kan degeri kac ciktiŞuan kahverengi yoğun kanama ara da yavaşlıyor
Ve dün kan verdim negatif
Ozaman kimyasal oldu sizin sanirim cnku bariz pozitif testleriniz kan degeri kac cikti
Dün sabah hastaneye gitmeden leke şeklinde gördüm sonradan Çoğaldı Hastaneye gittiğimde hem kan testi verdim hemde ultrasonda da baktıKan testi neden vermediniz bariz pozitif bunlar yarin ne olur ne olmaz kan verin
Reglimi oldunuz leke seklindemi geliyor şuan