Emziriyorum oglum 22 aylik hamile kalabilirmiyim

gamze_nurr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
113
-12
18
25
Kızlar merhaba 22 aylık Oğlum Var emiyor Ve ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor Süt koruması olabilirmi ve ya nasıl hamile Kalabilirim bilgisi olan

Kızlar merhaba 22 aylık Oğlum Var emiyor Ve ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyor Süt koruması olabilirmi ve ya nasıl hamile Kalabilirim bilgisi olan
Canım ben emzirirken kaldım . 9 aylıktı oğlum . Koruyor diyen de var ama bence korumuyor etrafimda örnekleri çok.

Bu prolaktin hormonu ile alakali diye dusunuyorum eskiler sut koruyor diye tabir ediyorlar bu yuzden prolaktin zaten sut hormonu siz isterseniz bir seviyesini olcturun buda olabilir tabiki.. her etken olabilir

Bu prolaktin hormonu ile alakali diye dusunuyorum eskiler sut koruyor diye tabir ediyorlar bu yuzden prolaktin zaten sut hormonu siz isterseniz bir seviyesini olcturun buda olabilir tabiki.. her etken olabilir
Benim 1 hafta önce
Adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda negatif Ve düne kadar 9 gün gecikmem olduydu adetim başladı ve test yaptım Silik Çıkıyor ama Adetim önce lekelenme ile başladı sonradan yoğunlaştı

Benim 1 hafta önce
Adetime 1Gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda negatif Ve düne kadar 9 gün gecikmem olduydu adetim başladı ve test yaptım Silik Çıkıyor ama Adetim önce lekelenme ile başladı sonradan yoğunlaştı

9gun gecikmeden snra tekrar kan verdinzmi acaba kimyasal gebelik mi yasadiniz idrar testleriniz silik dediniz buda olabilir cok regli kanamasi puturlu sekilde gelmiyrsa leke seklinde ise birdaha kandan baktirin

9gun gecikmeden snra tekrar kan verdinzmi acaba kimyasal gebelik mi yasadiniz idrar testleriniz silik dediniz buda olabilir cok regli kanamasi puturlu sekilde gelmiyrsa leke seklinde ise birdaha kandan baktirin
Şuan kahverengi yoğun kanama ara da yavaşlıyor
Ve dün kan verdim negatif

Bu Da Geçen Hafta 2 Tanesi Adetime 1Gün kala yaptığım alttakilerde Gecikmede Yaptıklarım

Eklentiler

• Screenshot_20240113-130724_Gallery.webp
    Screenshot_20240113-130724_Gallery.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu Da Geçen Hafta 2 Tanesi Adetime 1Gün kala yaptığım alttakilerde Gecikmede Yaptıklarım

Kan testi neden vermediniz bariz pozitif bunlar yarin ne olur ne olmaz kan verin

Reglimi oldunuz leke seklindemi geliyor suan

Kan testi neden vermediniz bariz pozitif bunlar yarin ne olur ne olmaz kan verin

Reglimi oldunuz leke seklindemi geliyor şuan
Dün sabah hastaneye gitmeden leke şeklinde gördüm sonradan Çoğaldı Hastaneye gittiğimde hem kan testi verdim hemde ultrasonda da baktı

Çok ilginc idrar testleri pozitif hani 1tanede degil pembe olan bariz cift cizgi olmus rabbim yardmcimiz olsun hayrli saglikli sonclarimiz olsun 🤲🏻👩🏼‍🍼 G gamze_nurr

Kızlar süt hormonu kaç olursa gebelik oluşur emziriyorum

Back
X