emzirme dönemi kilo verme

ozay16

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
11
5
6
35
Bursa
Mrb arkadaşlar uzun suredir forumun takipcilerindenim. 7ay once dogum yapmis biri olarak artik dogumda aldigim kilolardan kurtulmak istiyorum. Hamilelikte 11kilo almistim ama dogumdan sonra sadece 4kilo verebildim simdi ustine almaya devam ediyorum bugunku kilom 68. Boyum 167 ben en fazla 60 kilo olmak kistiyorum bu sabahtan itibaren karatay beslenmesine uygunbi diyet yapacagim kahvaltida ekmek yerine findik yedim mesela. Bana destek olmak ve benim gibi kilolarindan kurtulmak için motive olmak istiyenleri bekliyorum

Sabah saat 10 da7adet fındık bir corba kaşığı kadar tuzsuz lor peyniri 4zeytin 1domates birax maydanoz. Ara 12de bir mandalina 14de 1kase corba yagsiz salata. 19da aksam 1kase corba biraz patlican yemegi salata 21de sutlu kahve. Yaklasik 3litre su. Sizce yediklerim fazla mi emziriyorum diye sütümün etkilenmesini istemiyorum. Bir an once de su kilolardan kurtulmak istiyorum

Günaydın benim gibi kilo vermeye çalışan hanimlar. Saat 9bucukta kahvaltimi yaptim 1yumurtaa ile yaptigim peynirli omlet yaninda 7findik 1ceviz 1 domates 2yesil biber maydanoz 5tane de siyah zeytin yedim. Çaysiz ekmeksiz kahvalti olmaz diye dusunenlerdendim. Oluyormuş. Kendimi daha hafif ve enerjikhissediyorum. Simdi bebegimi uyuttum leslie 3mil yapmayi düşünüyorum.

Dun 3mil leslie yaptiim. Oglen hiçbişey yemedim aksamyemegini 5gibi yedim bi kac kofte ve salata olarak. Ama gece malesef cig kofte yedim cok pismanim :-( oyuzden bu sabah sadece muz yedim yarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…