• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde Transkobuskas

admim47

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
136
44
28
30
Kızlar merhaba 4 ay önce doğum yaptım fakat panik atak hastayım lustrall kullanıyorum ama 1 haftadır iyi gelmiyor artık ama hamile kalmadan önce troskobuskas kullanıyordum ama hamile olduğum için bıraktım şimdi bunu içmek istiyorum ama 4 aylık bebeğim var bunu ilacı emzirme döneminde kullanan var mı

Emziren anneler için prospektüs bilgisini ekledim . Bir eczacı olarak tavsiye etmem. En sağlıklısı doktorunuzdan emzirirken tedavi için görüş almanız. Geçmiş olsun.

Eklentiler

• IMG_5610.webp
    IMG_5610.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 202
Serum maksimum konsantrasyonuna 2 saatte ulaşıp , vücuttan büyük ölçüde atılması 48 saati buluyor. Bu 48 saatte süte geçen miktar ile ilgili bir çalışma yok . Tavsiye ise kullanılmaması yönünde . En doğru adres psikiyatri hekiminiz . Geçmiş olsun.

Serum maksimum konsantrasyonuna 2 saatte ulaşıp , vücuttan büyük ölçüde atılması 48 saati buluyor. Bu 48 saatte süte geçen miktar ile ilgili bir çalışma yok . Tavsiye ise kullanılmaması yönünde . En doğru adres psikiyatri hekiminiz . Geçmiş olsun.
Ben ilacı mecbur içtim 6 saat emzirmedim mama verdim ve az önce sütümü sağdım öyle verdim

Emziren anneler için prospektüs bilgisini ekledim . Bir eczacı olarak tavsiye etmem. En sağlıklısı doktorunuzdan emzirirken tedavi için görüş almanız. Geçmiş olsun.
Merhaba canım eczacısın şu ilaç içme anksiyetesi olanlar için bişeyler söylesen trankabuskası doktor banada verdi ama içmeye korkuyorum mesela antidepresanla içmek bi zararı olur mu

Merhaba canım eczacısın şu ilaç içme anksiyetesi olanlar için bişeyler söylesen trankabuskası doktor banada verdi ama içmeye korkuyorum mesela antidepresanla içmek bi zararı olur mu
Tedaviniz sizin klinik durumunuzla alakalıdır. Hekiminiz uygun gördü ise kullanabilirsiniz .

Back
X