Emzirme göğüs ucu yara

can_sucuk

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
44
2
286
35
İstanbul
Arkadaşlar 22 günlük bebeğim var. Tecrübesizligimden sağ göğsüm yara oldu nasıl desem içi beyaz gözüküyor yaranın ve cok acıyor. Kalkan önerdiler onunla geziyorum evde kremm sürüyoruk kantaron falan ama geçmedi bi türlü. Bu kalkanı da kullanma işini anlamadım ben hep takıyorum ama ne sıklıkla takmalıyız. Yaralı göğsümü emzirirken silikon uc takmaya basladım iyileşinceye kadar ama bebeğiö sevmiyor onu yapışmıyor göğsüme tam. Bilgisi olan varsa yardık ederse cok sevinirm en güzel zamanlarmız acıyla geçiyor çok üzülüyorum

Arkadaşlar 22 günlük bebeğim var. Tecrübesizligimden sağ göğsüm yara oldu nasıl desem içi beyaz gözüküyor yaranın ve cok acıyor. Kalkan önerdiler onunla geziyorum evde kremm sürüyoruk kantaron falan ama geçmedi bi türlü. Bu kalkanı da kullanma işini anlamadım ben hep takıyorum ama ne sıklıkla takmalıyız. Yaralı göğsümü emzirirken silikon uc takmaya basladım iyileşinceye kadar ama bebeğiö sevmiyor onu yapışmıyor göğsüme tam. Bilgisi olan varsa yardık ederse cok sevinirm en güzel zamanlarmız acıyla geçiyor çok üzülüyorum
Hangi kremi kullanıyorsunuz?

Germestan kremi bende işe yaramıştı. Kremi surup Kalkan takiyordum, her emzirme öncesi ama kremi silmek için karbonatlı su yaptım. Pamukla siliyordum. Sonra emzirip yeniden kalkanı takiyordum. 2-3 gün sonra duzelme başladı ve gümüş kapak kullanmaya başladım, suan hala gümüş kapak kullaniyorum. Sürekli takılı kapaklar. Ne zaman ki emzirecegim çıkarıp bitince yeniden takiyorum.
Bu bir süreç ve herkese aynı şeyler iyi gelmeyebiliyor. Kendine iyi geleni bulman gerekecek. Çok zor biliyorum insallah hızlıca bulursun.

Back
X