Emzirme gogusler

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
Neredeyse 4 yildir emziriyorum ve hala bitmedi emzirme dönemim. 2 çocuğum var toplam 2 sindeki süre bu. Bu arada baya zayıflarımda ama bir göğsünün içindeki doku boşaldı hafiften. Iki göğsümü de emiyor ama doku boşalan daha kucuk duruyor ve yatınca kırışıyor gibi oldu ay çok rahatsizim . Bu düzelir mi , nasıl düzelir, yaşayan var mı bunu. Neden olur bu. Zayıflamayan olabilir mi ne olur yardım edin

Zayıflayınca yağ dokusu gittiği için olmuştur,dolgu gerekebilir.

Dolgu derken silikon mu başka çaresi yok mu

Neredeyse 4 yildir emziriyorum ve hala bitmedi emzirme dönemim. 2 çocuğum var toplam 2 sindeki süre bu. Bu arada baya zayıflarımda ama bir göğsünün içindeki doku boşaldı hafiften. Iki göğsümü de emiyor ama doku boşalan daha kucuk duruyor ve yatınca kırışıyor gibi oldu ay çok rahatsizim . Bu düzelir mi , nasıl düzelir, yaşayan var mı bunu. Neden olur bu. Zayıflamayan olabilir mi ne olur yardım edin
benım de gögsümün birini daha çok emdi biri küçüldü iyice ben de çözüm bulamadım

Emzirme olayı bittikten sonra normale dönüyor olması lazım ama bilemedim.

Normale dönmez ve düzelmez. Ben de 4 yıl emzirdim . Göğüslerim hiç sarkmadı ama tamamen boşaldı . Estetik yaptırdım sonunda . Bir de onu mu takayım kafama....

Benim de emzirmeden dolayı doku kaybı var gibi duruyor. Zaten çok zayıfım. Düzelme olmaz demişler korktum vallahi. Aynadaki görüntüde kendimi kötü hissediyorum. Takığımdır böyle konulara ben.

Benimde bebegim bir gogsumu daha cok emiyor ici bosalma durumunu hissetmedim ama evet emdigi daha buyuk digeri daha kucuk. Baska bir rahatsizluktan genel cerrahi uzm gitmistim ona sordum emzirme donemi bitince eski haline doner demisti

Back
X