Emzirme ile ilgili acillll

karla12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
14
3
6
30
51 günlük erkek bebeğim var 3100 kg doğdu şu an 5100 kg son yaklaşık son 1 haftadır emme süresi kısaldı şu an mesela 5 dk emdi hatta fazlasını da çıkardı arkasından uyudu çişli bez sayımız 7 yi buluyor günde 1-2 kere kakasını da yapıyor. Ben sütümün az olduğunu düşünüyorum ama doymasa ağlar meme ister ilk anneliğim tecrübesizim beni aydınlatır mısınız bir de sütüm böyle fışkırmıyor sıktığımda mememi çıkıyor o kadar yetiyor mu yetmiyor mu olması gereken ne bilmiyorum lütfen tecrübeli anneler bana akıl verin

Meme zamanla terbiye oluyor, ilk günlerdeki şişlik gidiyor. Bebeklerin de çeneleri güçleniyor ve hızlıca emip doyabiliyorlar. Bahsettikleriniz normal.

Gayet normal bebeğiniz çok güzel kilo alıyor. Maşallah aynen devam edin. Bu aylarda çeneside güçleniyor birazda ufakdan etrafı keşfedebilir. Ben Emzirme süresini uzatmak için ayakta emzirirdim . Şarkılar söylerdim. Ayrıca boynunuza oyuncak asabilirisniz. Memeler zamanla terbiye olur bebeğiniz emdikçe üretir .
!! Not : sütünüzun çok olduğunu düşünun çünkü bu süt hormonu stress oldukça çok etkileniyor. Siz hep çok olduğunu düşünün.

Normal bı süreç zamanla kısalır süre, ilk zamanlardaki gibi doluluk olmaz, kilosu takip ediliyor zaten, bezlerde iyi daha ne olsun, sağlıcakla büyüsün

Aynen başta çok sisiyorlar sonra normale döner.bide çok sütun olmasını istiyorsan bol bol ekmek su ayean çay tüketmeniz lazım ben günde 5 öğün yemek yiyordum aksamlari yiyordum sonra saat 11 de yine bir şeyler yapıp bir yufka ekmek pişiriyoruz onu tam yiyip yatıyordum çok şükür sütüm bol oluyordu birde benim bebeğim basata rahatsızlandı kaç gün hasatahaneudim .benim sol göğsüm kapanmıştı az geliyordu ama emiyordu.tek göğüsle emzirdim bebeğimi çok şükür çoktu

O kadar kötü karbonhidrata ihtiyacı yok süt üretmek için. Kalitesizleştirir sütü. Dengeli beslenmek lazım

Ekmeğe gerek yok bol su icsin yeşillik yemek protein tüketmek ve bol bol emzirmek yeterli. Ben tüm karbonhidratı ve şekeri kesip besledim hem kilo verdim hem emzirdim.kilo alımında hep üst sınırdan oldu.

Reactions: Gao
Gayet normal şuan ki durumun bebeğinin kilo alımı da güzel. Bebek büyüdükçe emme süreleri kısalıyor. Emmenin profesyoneli oluyorlar işlerini çabucak hallediyorlar. Benim oğlum şuan 5 aylık. Şuan emme süresi 5-6 dk anca. 2 aylıkken felan günde 3 kez mutlaka kakasını yapardı gayet güzel bir durum. Hatta çok bilmiş akrabalarım bu çocuk ishal sütün yaramıyor bile dediler . Sütünün az olduğunu düşünme gayet yetiyor. bebeğinin kilo alımını takip et yeter için rahat olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…