- 20 Ocak 2017
- 69
- 30
- 3
- 29
- Konu Sahibi Lale Ozcan
-
Gündüz neden sürekli ayaktasınız ? Emzirme kampı kurallarına göre Bebekke beraber sizinde uyumanız dinlenmeniz gerekiyor . Gündüz dinlendiğinizde arttığını fark edeceksinizKızlar dünden beri emzirme kampı yapmaya calısıorumondan düne kadar geceye doğru sütüm bitio die 90-120 cc mama verip yatırıodum ama dün sadece emzirdim bugünde uğrastm ama uyumuo bi türlü bende sadece gece uyuyorum gündüz hic dinlenemiorum sürekli ayaktayım sıvı olarakta en fazla 2 litre su iciom ama bi türlü artmıo sütüm bebeğim 4 aylık en az 1 yasına kadar emzirmeyi düsünüodum böyle giderse napacağımı hic bilmiorum her seyi denedm stell tealar hurmalar incirler tarcınlar yok artmıo bu yüzden cok stresli ve sinirli oluorum mama wermek o kadar canımı sıkıo ki günde bi kerede olsa...
Yasamın gerekliliği dielim kv yanımda ve rahatsızGündüz neden sürekli ayaktasınız ? Emzirme kampı kurallarına göre Bebekke beraber sizinde uyumanız dinlenmeniz gerekiyor . Gündüz dinlendiğinizde arttığını fark edeceksiniz
Üzüldüm .. dinlenmek için bi çözüm bulmalısınızYasamın gerekliliği dielim kv yanımda ve rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?