En başta kolaylığı. Gece uyandığında açın memenizi koyun bebeği de. Sarılarak yatınMerhaba sevgili anneler,
Henüz 50 günlük anneyim bebeğimi hiç emziremedim. En baştan beri sütümü sağıp veriyorum. Açıkçası bu yöntem beni şu anda zorlamıyor. Sütü sağıp dolaba atıyorum kızım acıktıkça ılıtıp veriyorum.
Lakin burda tüm anneler bebeklerini memeye döndürmeye çalışıyor. Bunun nedenini çok merak ediyorum. Ten tene temas mı, emzirmenin daha pratik olması mı, süt sağmanın sterilizasyon vs süreçlerinin uzun olması mı?
Emzirme olayının üstüne gitmediğim için pişman olmak istemiyorum. Emzirmenin sağmaya göre iyi yönleri nedir sizce ?
Sürekli sağım yapmak göğüslerinizde yaraya sebep olabilirMerhaba sevgili anneler,
Henüz 50 günlük anneyim bebeğimi hiç emziremedim. En baştan beri sütümü sağıp veriyorum. Açıkçası bu yöntem beni şu anda zorlamıyor. Sütü sağıp dolaba atıyorum kızım acıktıkça ılıtıp veriyorum.
Lakin burda tüm anneler bebeklerini memeye döndürmeye çalışıyor. Bunun nedenini çok merak ediyorum. Ten tene temas mı, emzirmenin daha pratik olması mı, süt sağmanın sterilizasyon vs süreçlerinin uzun olması mı?
Emzirme olayının üstüne gitmediğim için pişman olmak istemiyorum. Emzirmenin sağmaya göre iyi yönleri nedir sizce ?
Hastanede kilo kaybı çok olunca kaşık biberonla süt verdiler sonra da memeyi tutmadı çok ağladı. Daha fazla kilo kaybetmesin diye korktum sağıp biberonla verdim. Ara ara hep meme denedim ama katıla katıla ağlıyor emmiyorSürekli sağım yapmak göğüslerinizde yaraya sebep olabilir
Bebek sadece doymak için emmez bazen ağrısı olur emer anneyi ister emer
Emzirmek anne ile bebek arasındaki bağı güçlendirir
Yanlış anlamayın emzirmezseniz aranızda bağ olmaz demiyorum ama var olan bağı güçlendirir
Ve zamanla sürekli sağıp ılıtıp vermek yormaya başlayacak
Fakat eğer hiç emmediyse döndürmek zor olabilir
Özel değilse emzirememe sebebiniz nedir
Bebeğim 5 aylık olmak üzere hep sağıp verdim ama kesinlikle emiyorsa emzirin. Benimki erken doğduğu için memeyi tutmadı. Sürekli sağım yapmak çok zor. Şimdi bebeğin küçük büyüdükçe daha çok süt isteyecek ve gece kalkıp sağım yapmak zorunda kalacaksın. Sürekli biberon yıkamak da ayrı bi eziyet ve onu steril etmek. Eğer bebeğin memeyi tutacaksa kesinlikle emzirin sağım yapmak eziyetMerhaba sevgili anneler,
Emzirme danışmanlarıyla çalışabilirsiniz. Devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde bu hizmeti süper veriyorlar. Onun haricinde bebeğiniz belki memeyi reddediyorsa da silikon meme ucu kullanabilirsiniz. Onların uçları büyük olduğu için bebeğinize meme gibi değil de biberon ucu gibi geliyor. Böylelikle önce emmeyi öğrenir. Öğrendikten sonra da ucu bırakmak için bir süre çaba gösterirsiniz.Hastanede kilo kaybı çok olunca kaşık biberonla süt verdiler sonra da memeyi tutmadı çok ağladı. Daha fazla kilo kaybetmesin diye korktum sağıp biberonla verdim. Ara ara hep meme denedim ama katıla katıla ağlıyor emmiyor
Keşke siz de kaşık biberon kullansaydınızHastanede kilo kaybı çok olunca kaşık biberonla süt verdiler sonra da memeyi tutmadı çok ağladı. Daha fazla kilo kaybetmesin diye korktum sağıp biberonla verdim. Ara ara hep meme denedim ama katıla katıla ağlıyor emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?