Emzirme Sonrası Şiddetli Ağrı

Survivor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
21
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 50 günlük bir kızım var.Bu doğum dan sonra yaşadıklarım diğer iki çocuğumdaki doğum sonrasına benzemiyor.Doğum sonrası her zamanki gibi meme ucu problemi yaşadım.Kremler,spreyler ayva çekirdeği v.s biraz düzelme oldu.Halen fito krem sürmeye devam ediyorum.Fakat son 1 haftadır emzirdikten sonra özellikle geceleri emzirdiğim mememde şiddetli bir ağrı oluyor anlatamam sırtıma kollarıma vuruyor.Son 1-2 gün de ağrıyla beraber karıncalanma başladı.Bu durum 2 -3 saat süyor.Meme ucu da sararma olmaya başladı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Valla canim benimde 16 günlük bir oğlum var ayni agri ve sikayetler bende de var sadece gece degil gün içinde de agri oluyor ne zaman emzirsem yani..

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 50 günlük bir kızım var.Bu doğum dan sonra yaşadıklarım diğer iki çocuğumdaki doğum sonrasına benzemiyor.Doğum sonrası her zamanki gibi meme ucu problemi yaşadım.Kremler,spreyler ayva çekirdeği v.s biraz düzelme oldu.Halen fito krem sürmeye devam ediyorum.Fakat son 1 haftadır emzirdikten sonra özellikle geceleri emzirdiğim mememde şiddetli bir ağrı oluyor anlatamam sırtıma kollarıma vuruyor.Son 1-2 gün de ağrıyla beraber karıncalanma başladı.Bu durum 2 -3 saat süyor.Meme ucu da sararma olmaya başladı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba.siz bu problemi 1 yıl önce yaşamışsınız.şimdi ben de yaşıyorum.siz nasıl geçirdiniz. Lütfen cevap yazar mısınız.

geçmiş olsun canım keşke yardım edebilecek bilgim olsa.. mutlaka doktora görün bence.. emzirmeden bir süre sonra sızlama ya da bıçak batması gibi kısa süreli ağrı süt üretildiğini gösterir diye biliyorum ama sanırım senin bahsettiğin çok daha ciddi bişey.. inşallah önemli birşey değildir. gelişmeleri mutlaka buradan paylaş haberini bekliyoruz..

Bu ağrınınbsebebi nedir emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümde koltuk altıma doğru inanılmaz bir agrı oluyor ve yarım saatten fazla sürüyor kolumu kaldıramıyorum acıdan bebeğim 2 aylık

Back
X