Emzirme sorunu lutfen yardim!

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Selam kizlar. 6 gunluk bebegim var. Emzirirken bebegim emzirmenin ortasinda sanki bogazina sut kacmis gibi oluyor. Nefesi 4-5 saniye tikaniyor. Oksurup nefes almaya caklsiiyor. Neredeyse her emzirmemde oluyor. Lutfen bilginiz varsa yardim edin. Neden boyle oluyor. Strese girdim nefes alamayacak diye.

burun damlası sık canım biraz o zamanla geçer...hep takip etceksin çene kemikleri güçlenene kadar o şimdi nefes almayıda bilmiyor o ses çıkarmları çok normal sakın koltuğunu altına alıp emzirerek uyuya kalma annelikte böle bişey uyku yokkkk:)))

canım, benim bebeğiminde aynı öyle oluyodu maşallah sütün coktur ondan öyle oluyodur bir anda sanki iğne batıyor gibi oluyo işte onda süt sanki fişkırıyor küçük olduğu fışkırmayla baş edemiyo şimdi benim bebiş 2 aylık oldu artık öyle olmuyor emme gücü arttı bana dr. öyle söylemişti şimdi gecti. korkma bişe olmaz sağlıkla büyüt bebişini.

aynen katılıyorum korkmana gerek yok canım

bebeğin henüz acemi annesi alışacak senin canını yaka yaka cokur cokur emecek merak etme. tıkandığında memeden kaldırıp omzuna al sırtına vur (vur derkene pıtpıtla işte) bir de iki kaşının arasına masaj yap o garip bir şekilde nefes alışlarını düzenliyor yerimseniben

sirtina vur yazmisin cok güldüm vur derken pit pitla sen cok yasa emi bir an gözümde canlandirdim da´baya komigime giti

çok normal sütün bol demekki bebişte kuvvetli çekiyosa olur böyle. benimki 6 aylık hala boğazına kaçabiliyokaydirigubbakcemile3

korkma canm düzelir tam nasıl çekeceğini bilmiyor bi azçekiyor bir az dengesilik yapıyor tıkanıyor gibi oluyor ..geçer biraz daha çenesi güçlensin..

süt emdirmeye en son verdigin gögsünle baslaniyor cocuk ilk baslarda cok kuvetli cektigi icin bogazinda kalmasin diye

bizdede oluyordu aynen sütün bol olmasından kaynaklanıyor bebıs cekınce bırden agzı sutle doluyor bas edemıyor tabıı ama zamanla gecıyor merak etme

birden o günleme döndüm kızımdada aynı problemi yaşamıştım okadar vesvestimki hiç tek emzirmeye cesaret edemedim hatta bu yüzden emzirme dönemimi kısa tuttummki geceleri yada tekken emzirmedigimde uzun sürüodu bogulması müdahele edememekten korktum 5ay emzirebilmiştim şimdi yine hamnileyim ve en çok korktugum şey dogum faslan bi yana dursun emzirmek istiorum bu kez ama aynı korkuyu yenememektende çok korkuyorum bakalım hayırlısı takip edim sizi biraz ferahladım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…