- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Bende o kremi kullanıyorum. İlk zamanlar olmadı şimdi başladı. Hem ikinci çocuğum. Onda da ilk zamanlar çok ağrımıştı sonradan geçmişti. Bunda ilk zamanlar olmadı yeni başladı.Geçmiş olsun göğüste ağrı ve ateş için muhakkak doktora gitmelisiniz.
Göğüs ucu için ben bir krem kullandım hemen geçiriyor ve bitkisel krem varken de emzirebilirsin bebege zararı yok
Kremin numunesi kaldı bende şimdi bakıp adını yazacağım
bu kremi kullandigimi doktoruma da söylemiştim sorun yok dedi..
Lansinoh göğüs ucu kremi
Sütyen kullanmıyorum. Göğüslerim hafifledi ama uçları hala ağrıyor. Bu göğüs ağrısından sonra başladı ondan o konuya da değindim.Mastit olmussunuz galiba. Bebeginiz goguslerinizi bosaltamiyor olabilir. Arada sagin. Ilik havluyla kompres yapin.
Sutyen giymeyin.
Gogus ucu yarasi degil sizin su anki durumunuz. Lansonoh fayda etmez malesefSütyen kullanmıyorum. Göğüslerim hafifledi ama uçları hala ağrıyor. Bu göğüs ağrısından sonra başladı ondan o konuya da değindim.
Göğüs kalkanı tam olarak ne işe yarıyor?Öncelikle geçmiş olsun, bebeğiniz ve size sağlıklı Mutlu günler...
Dermotolojı veya cildiyle bölümüne görünün derim
Ve göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim... Çok faydasını göreceksiniz
Göğüs kalkanı tam olarak ne işe yarıyor?
Göğüs kalkanında ise akan sütü biriktirebiliyorsunuz.Göğüs kalkanı tam olarak ne işe yarıyor?
İlk defa duyuyorum. .süper bişiymiş..bi netten araştırim.Göğüs kalkanında ise akan sütü biriktirebiliyorsunuz.
Bir kaç dolumdan sonra bunu tek kullanımlık süt poşetlerine koyup buzluğa atarsanız buyrun size hazır sağılmış süt. Ben 6 ay evdeyken çok çok az süt sağdım. Hep bu akan sütleri biriktirdiğim için bi buzluk dolusu sütümüz olmuştu. Sitenin marketine günlük taze anne sütü bi ithal edebilirdim yani.
Ayrıca göğüs ucunuz deforme olursa kalkan sayesinde meme ucu açıkta kalacağı için hem hava alıyor, hem de sürdüğünüz krem üzerinde kalıyor peddeki gibi uçup gitmiyor..alıntıdır
Göğüs hava aldığı için nemli kalmıyor yara daha çabuk iyileşiyor ve gögüsüme elim değse acıyor dediniz ya işte o kalksn Onu da koruyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?