Kizlar kafama cok takılıyor, bi yardim edin.
Oğlum tam 1 aylik, 3600 dogdu, ilk hafta nerdeyse hic sütüm yoktu, mama verdik, süt gelince mamayi azalttik, 15. Gün kontrolde bi baktik sadece 200 gram almış, ben çöktüm tabi, sonra mamayi arttirdik, o hafta iyi kilo aldi, dr sütün arttıkça mamayi azalt diyo, dedigini yapicam ama ben bebeği emziriyorum sonrasında pışpış da yapsam hiç gaz cikarmiyo. Gunde 2 kez mama veriyom istemeye istemeye. 15er dk emziriyom, göğsümü cekmesem daha emecek, çekiyorum ucunu sikinca hala süt geliyo ama öyle çok değil, bi de doğum öncesi göğüs pedi almıştım, hiiiiic gerek bile olmadı. Yarin 1. Ay kilo kontrolü vsr ödüm kopuyo az cikacak diye. Sizce süt mu az oglan mi ememiyo. Ha bi de emdikten sonra sagiyorum bazen, 25 cc anca çıkıyor
bence sütün azdır canım ver sen mamayı çocuk aç kalmasın aynı durumu bende yaşıyorum bende mama vermemek için direndim ama yapacak bi şey yok çocuk emdikten sonra hala aranıyorsa açtır.
Sütünüz az demek istemezdim ama bence az çünkü aynı süreci ben yaşadım benim kızımın aldığı kilo kadar almış ama sıkıntı yapmayın benim de ilk hafta yoktu bi göğsümden sadece 25 cc çıkıyordu falan ama benim 40ım çıktıktan sonra ben tek göğsümden 80cc sagdıgımı bilirim. Ha sonra biraz azaldı benim sütüm ama daha çok taze annesiniz. İnşallah bol bol sütünüzün geldiğini göreceksiniz. Bebeğinizi güle güle büyütün.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emdikten sonra huzursuz değilse ağlamıyorsa neden mama veriyorsun anlamadım. İlk haftalar gaz çıkarmaması çok normal benim kızım da çok sonra öğrendi gaz çıkarmayı. İlk ay günde ortalama 30-35 gr alır bebekler böyle hesapla bir de kilo alımını. Sütün emzirdikçe artacak ilk ay günde 2 saatte gece 3 saatte bir emzir mutlaka mama verme derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?