Bebek İkinci El Emzirme sütyeni / Satılmıştır

kuzusunun_anasi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
99
90
298
Merhaba arkadaşlar,
Bebefox kruvaze emzirme sütyeni aldım fakat beden büyük geldiği için kullanamadım. Yıkadığım için de iade edemedim. Kullanabilecek varsa 5'er TL ye verebilirim.

1 adet Siyah 85-B
2 adet beyaz 90-B

Son düzenleme:
canımbel bandının resmini bakabilirmiyim?????

zehranur123 bakabilirsiniz.

78777_240412_8889.webp 2014-10-16-635.webp

Benim daha dogumuma yc ay var bugun yarim atlet tarzi sütyen aldim ama l xl anca oldu..simdi diyorum acaba bu 90 beden bana doğum zamani olurmu

Benim daha dogumuma yc ay var bugun yarim atlet tarzi sütyen aldim ama l xl anca oldu..simdi diyorum acaba bu 90 beden bana doğum zamani olurmu

Ne desem yalan olur bu sütyenlerin kalıpları büyük gibi geldi bana o yüzden önce 90 aldım olmayınca 85 aldım ama o bile büyük geldi. İnternette bebefox kruvaze emzirme sütyeni için beden ölçülerine bir bakın isterseniz.

Merhababen baktim da eminnolamadim sütyen cok güzel cok rahat duruyor ama benim memisler aldi basini gitti daha simdiden;) muhtemelen 90i gecerim gibi..oyuzden alqmicam sana hayırlı satışlar inşallah hemen satarsin

Merhababen baktim da eminnolamadim sütyen cok güzel cok rahat duruyor ama benim memisler aldi basini gitti daha simdiden:KK66: muhtemelen 90i gecerim gibi..oyuzden alqmicam sana hayırlı satışlar inşallah hemen satarsin

Sağol aslında benim niyetim satış yapmak değil. İhtiyacı olan alsın diye koyuyorum. Yoksa toplamına 60 TL verdim. Yani tanesi 20 TLye geldi benim için. 3 ünü toplasan bir tanesini telafi etmez yani :)

Bence doğum yapana kadar almazsan iyi olur ama göğüs ölçülerin değişecek devamlı. Doğumdan sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Sana da diğer hamile arkadaşlara da hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben sütyenleri satmaktan vazgeçtim. İhtiyacım var deyip elden alabilecek veya sadece kargo parasını ödeyebilecek biri varsa bana yazabilirse ulaştırmaya çalışacağım.

Canm merhaba. Nerde oturuyorsun. Bel bandı işimi görcekte..

Yoo dogru anladım. Bel bandı hosuma gıttı. İstesem elden alabılırmıyım. Bende cengelköydeyım çekmekoyun neresındesın oralarıcok cok ıyı bılırım.

merabalar eğer hla ürünleri vermediyseniz 90 beden olanları ben almak isterim

Merhaba henüz kimseye vermedim ama bir arkadaşla irtibat halindeyim eğer o almazsa tekrar bu başlığa bilgi dönerim siz de halen istiyorsanız bana ulaşırsınız.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye herkes için tekrar yazayım. Kargo bedelini vs telde konuşup ona göre kargo bedelini bana gönderebilirseniz ben de kargoya vereceğim yoksa kapıda ödemeyle gönderemem çünkü elinize ulaşmazsa geri döner ve boşu boşuna bir de kargo ödemek zorunda kalırım.

Merhaba henüz kimseye vermedim ama bir arkadaşla irtibat halindeyim eğer o almazsa tekrar bu başlığa bilgi dönerim siz de halen istiyorsanız bana ulaşırsınız.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye herkes için tekrar yazayım. Kargo bedelini vs telde konuşup ona göre kargo bedelini bana gönderebilirseniz ben de kargoya vereceğim yoksa kapıda ödemeyle gönderemem çünkü elinize ulaşmazsa geri döner ve boşu boşuna bir de kargo ödemek zorunda kalırım.[/Q
peki teşekkürler

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye herkes için tekrar yazayım. Kargo bedelini vs telde konuşup ona göre kargo bedelini bana gönderebilirseniz ben de kargoya vereceğim yoksa kapıda ödemeyle gönderemem çünkü elinize ulaşmazsa geri döner ve boşu boşuna bir de kargo ödemek zorunda kalırım.
peki teşekkürler

Back
X