Hayır hiç uzun değil. Benim kızım da öyleydi İki aylıkken kontrole gittiğimde doktor en erken iki buçuk saatte bir emzirir ideali 3 saat demişti. Gaz sancisi problemi vardı sık emdiği için dedi.
Bence çok uzun benim oğlum dört aya girene kadar saat basi emerdi bazen elli dakkaya düşerdi her ay bir kilodan fazla akdi. Dört aydan sonra bebekler sosyallesir benimki de öyle oldu ve memeden uzaklasti. Otomatikman iki uç saate cikti emme araligi. O zamana kadar emzirdikletin kar kalir. Bana herkes aman emzirm dedi ama dinlemedim daha sık emzir bence
Benim çocuk hemşiresi ve 5 aylık bir bebeği olan anne olarak sana tavsiyem bebeğin her istediğinde mutlaka emzir hem seninle arasında bağ kurar hem kendini güvende hisseder bu dönemde yediklerine dikkat et ki bebekte gaz olmasın yoksa emmekten vazgeçer
bir doktor sitesi var bebekolay diye orada bir dr yazdım gece uyanmazsa emzirme gündür 3 saate bir uyandır dedi ne tuhafsa ben zaten uyanmasada geceleri kndim kalkıp uykudayken emziriyorm istediği zamanda veriyorum ama göğüs yaralarım hala gecmedi ve tekinde ceviz büyüklüğünde sertleşme var ne yapcam bilmiyorum
Yara meme ucunda ise bebek doğru tutamadıgi için yara olur doğru emzirme yöntemi ile yara oluşumu önlenir ayrıca onun için kremler mevcut sertlikte süt tam boşaltılmadigi için oluyor eğer yüksek ateşte varsa bir uzmandan yardım alman iyi olur
Yara meme ucunda ise bebek doğru tutamadıgi için yara olur doğru emzirme yöntemi ile yara oluşumu önlenir ayrıca onun için kremler mevcut sertlikte süt tam boşaltılmadigi için oluyor eğer yüksek ateşte varsa bir uzmandan yardım alman iyi olur
krem denedim teki iğleşti meme ucu ıle emziriyorum zaten suanda mememı verdim hazır ıyıleşen memeyı tekrar yarar yaptı saolsun bızımkı bıraz huysuz hemen agzında olcak meme sertlik için pampo ile sağdıgımda acıyo daha fazla bilemedim ki doktora gtcem yarın sorarım artık