- 18 Ağustos 2025
- 5
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tubaedizuraz
Kızlar merhaba 1 ay 6 günlük bebeğim var. İkinci çocuğum ilk çocuğum 5 yaşında.. emziriyorum ve acayip çok kötü bir depresyona girdim geçecek gibi de değil bu loğusa depresyonuna benzemiyor destek alamıyorum beklediğim kişilerden ve psikolojim çok bozuldu 5 yaşında ki oğlumu önceki hayatından mahrum bırakmak zorunda olmak eksik bırakmak çok zoruma gidiyor ve bunalıyorum bunaldıkça ağlıyorum ve büyük oğlum beni sürekli ağlayarak görüyor engel olamıyorum sürekli kafamda sorular sorunlar dönüyor. Neyse uzatmayayım emzirirken kullanılan antidepresanlar varmış şöyle bir sorun var ki ben kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ve bizim antidepresan kullanmamız yasak işimize engel oluyor psikiyatri ye çoktan gideceğim ama gidemiyorum. Işim sıkıntıya giriyor ve çocuklarım için rahatlamam gerekiyor. Süreç belki geçecek ama ben bu süreçte çok yıprandığım için ilaç kullanmam gerekiyor reçetesiz kullanılan ilaç kullanan oldu mı tedarik edebileceğim bir ilaç ismi var mı yardım edin lütfen o kadar bunaldım ki emzirmeyi bıraksam da iki kadeh bişi içsem az rahatlasam diye bile düşündüm yani