Emzirmede depresyon

Tubaedizuraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
5
1
1
32
Kızlar merhaba 1 ay 6 günlük bebeğim var. İkinci çocuğum ilk çocuğum 5 yaşında.. emziriyorum ve acayip çok kötü bir depresyona girdim geçecek gibi de değil bu loğusa depresyonuna benzemiyor destek alamıyorum beklediğim kişilerden ve psikolojim çok bozuldu 5 yaşında ki oğlumu önceki hayatından mahrum bırakmak zorunda olmak eksik bırakmak çok zoruma gidiyor ve bunalıyorum bunaldıkça ağlıyorum ve büyük oğlum beni sürekli ağlayarak görüyor engel olamıyorum sürekli kafamda sorular sorunlar dönüyor. Neyse uzatmayayım emzirirken kullanılan antidepresanlar varmış şöyle bir sorun var ki ben kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ve bizim antidepresan kullanmamız yasak işimize engel oluyor psikiyatri ye çoktan gideceğim ama gidemiyorum. Işim sıkıntıya giriyor ve çocuklarım için rahatlamam gerekiyor. Süreç belki geçecek ama ben bu süreçte çok yıprandığım için ilaç kullanmam gerekiyor reçetesiz kullanılan ilaç kullanan oldu mı tedarik edebileceğim bir ilaç ismi var mı yardım edin lütfen o kadar bunaldım ki emzirmeyi bıraksam da iki kadeh bişi içsem az rahatlasam diye bile düşündüm yani

Emzirmek sizi bu kadar etkiliyorsa emzirmemek de bi seçenek. Çocuklarınızın emziren anneden daha çok mutlu anneye ihtiyacı var.

Emzirmek sizi bu kadar etkiliyorsa emzirmemek de bi seçenek. Çocuklarınızın emziren anneden daha çok mutlu anneye ihtiyacı var.
Emzirmek etkilemiyor benim ilk çocuğum emmedi çok emzirmek istiyorum ama emzirirken bile ağlamak ağır geliyor. Mutlu rahat stressiz emzirmek için çabalıyorum

psikiyatriden önce psikologa gitmeyi deneyebilirsiniz. bunun da bi engel olacağını düşünmüyorum. online terapi verenler de var.

reçetesiz ilaçlar illaki vardır ama kafanıza göre ilaç almamanız gerektiğini illaki biliyorsunuzdur.

lohusa depresyonunu hafife almayın lütfen. gerekirse emzirmeyi kesersiniz. böyle her iki çocuğunuza da haksızlık etmiş oluyorsunuz. siz iyi olun ki onlar da iyi olsun. mutlu anne, mutlu bebek. destek almaktan çekinmeyin.

Canım ben hastanede çalışıyorum psikoloğa gitmem gerektiğini biliyorum zaten ama ben psikoloğun kesin çözüm olduğuna inanmıyorum sadece konuşarak veya dertleşilerek açılacak bir şey değil bu benim bilmediğim bir şey söylemeyecek bana buna eminim

Ben gebelikte de antidepresan kullanıyorum doktorlarım kontrolünde. Stresin daha büyük zararı olduğunu söylediler. Emzirmede kullanılır mı bilmiyorum.

Ben gebelikte de antidepresan kullanıyorum doktorlarım kontrolünde. Stresin daha büyük zararı olduğunu söylediler. Emzirmede kullanılır mı bilmiyorum.
Varmış emzirme döneminde kullanılan ama işte bilemiyorum doktora gitmeye de çekiniyorum dediğim gibi güvenlik görevlisiyim size hangisini verdiler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…