Emzirmeden dolayı yarılma

gamze222

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
6
0
1
28
Göğsüm emzirmeden dolayı yarıldı hem çok acıyor hemde sürekli süt akıyor ne yapmalıyım

Gümüş kapak alıp emzirme dışında devamlı göğüs ucunuzda tutun inşallah tez zamanda iyileşir çok zor biliyorum ama vakit kaybetmeyin hemen çözümüne bakın geçecek inşallah

Göğsüm emzirmeden dolayı yarıldı hem çok acıyor hemde sürekli süt akıyor ne yapmalıyım
Gümüş kapak kullan 1 hafta içinde geçer inşallah. Sürekli takman lazım emzirmediğin her an üzerinde olsun kapaklar.

Gümüş kapak kullan 1 hafta içinde geçer inşallah. Sürekli takman lazım emzirmediğin her an üzerinde olsun kapaklar.
Çok teşekkür ederim denicem hemen Alıp . Peki bu akan sütümü napıcam üstüme su dökülmüş gübi sütüm akıyor yarık yerden

Sütyeninize Göğüs pedi koyabilirsiniz sütü emer

Ayva çekirdeğinden jel yaparak kullanabilirsiniz etkili bir yöntem. Göğüs pedini sık sık değiştmeyi unutmayın. Gümüş kapak alırken gerçek olması önemli iyonların etki etmesi açısından.

Çok teşekkür ederim denicem hemen Alıp . Peki bu akan sütümü napıcam üstüme su dökülmüş gübi sütüm akıyor yarık yerden
Göğüs pedi kullanabilirsin.
Gümüş kapakları hemen takıp içinde birikmesini sağlayabilirsin. Gümüş kapak taktıktan sonra da sütyenine ped koy ama.
Mochi alabilirsin, bebiş içer ziyan olmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…