Emzirmek yeni fobim oldu..

Hassasiyet olan göğsümde dediğiniz gibi uç kısmı ağzına almaya çalışıyor ama zaten benim pek yok ondan ziyade silikonla emerken silikonla vakumladigi için tahriş olmuştu üstüne normale dönünce biraz ağzında sıkmaya baslayinca hemen tahriş tekrarladı. Dediğiniz gibi doğru vermeye dikkat ediyorum. Şuan için ağzında tutmuyor malesef genelde kendi emip emip geri çekiliyor bizimkilerde bı anda ağzından çekme memeye küser derlerdi o yüzden ani hareket etmemeye çalışıyorum. Şu acı sizi geçince gerçekten güzel bı his silikonu birakamasaydik bu duygu içimde kalacaktı şuan çok daha huzurluyum şayet bence bebeğimde öyle silikon varken memenin hiç farkinda bile degildi bence çünkü dogduguu günden beri memeyle temas edip emememisti. Kimyonu tavsiye etmişlerdi aldım onu gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum. normalde sanırım birazda gazlı bı bebek benim ki bide üstüne mama yiyip hava yutma olayı varsa bu artıyor diye düşünüyorum onun içinde düzenli masaj yapmaya çalışıyorum gaz damlası var onu veriyorum falan. Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bebek bakmak zahmetli ama bı o kadarda güzel şükürler olsun bu gunlerimize 🌸❤️ Rabbim bebislermize sağlıkli huzurlu güzel bi ömür nasip etsin 🤲
Amin canım zeytinyagınu azıcık ısıtıp elinle karnına masaj yap üzerine ılık havlu koy cok rahatlatıyor bebekleri hatta bşr gaz masajı vardı asagı dogru karnına yuvarlak cizip gazı tam gonek sonunda toparlayıp, sonrada süpürme hareketi yapıyormussun asagı dogru. Ben onunda cok faydaısnı gordum

Amin canım zeytinyagınu azıcık ısıtıp elinle karnına masaj yap üzerine ılık havlu koy cok rahatlatıyor bebekleri hatta bşr gaz masajı vardı asagı dogru karnına yuvarlak cizip gazı tam gonek sonunda toparlayıp, sonrada süpürme hareketi yapıyormussun asagı dogru. Ben onunda cok faydaısnı gordum
Düzenli masaj yapıyorum canım izledim o masaj videolarını kısmen rahatlatıyor karnına elbisenin üzerinden masaj yapabiliyorum teni çıplakken dokunmama izin vermiyor çok agliyo

Back