Emzirmek

Emzirebilir miyim?

• Evet emzirebilirsin.

OY: 1 100,0%
  • Hayır emziremezsin.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Kzlarr. Bişey sormak istiyorum size. Konunun yeri burası mı bilmiyorum. Mune Mune değilse taşır mısın lütfen boşuna işgal etmeyelim ☺

Neyse konumuza gelirsek 16 aylık olmak üzere olan bir kızım var ve ben hamileyim. 😍😍😍Şimdi sorum , hamile olduğu halde emziren oldu mu. Emzirilmez diye çok duydum ama internette bir çok makalede gayette emzirilebileceği yazıyo. Ben emzirmeyi düşünüyorum ama tecrübe etmiş annelere de sormak istedim.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için😊

16. Haftaya kadar emzirebilirsin dedi baba doktor ama ben bıraktırmayı düşünmüyorum
Kayınvalidem önce haram karnındakinin hakkını veriyosun dedi. Bana çok saçma geldi. Sonra da 40 gün gün sonra sütün acımaya başlar emmez dedi.2 yaşı dolana kadar emzirmek istiyorum.

Kayınvalidem önce haram karnındakinin hakkını veriyosun dedi. Bana çok saçma geldi. Sonra da 40 gün gün sonra sütün acımaya başlar emmez dedi.2 yaşı dolana kadar emzirmek istiyorum.
Sütün acıyana kadar enzir Canım madem inşallah öyle biley olmaz da doğurana kadar emzirirsin bu bebeği sütün kesmek hak değil mi acaba kayınvalidene bak hele doktoruna danış

Sütün acıyana kadar enzir Canım madem inşallah öyle biley olmaz da doğurana kadar emzirirsin bu bebeği sütün kesmek hak değil mi acaba kayınvalidene bak hele doktoruna danış
Ay sorma o bitti şimdide kimden duyduysa emzirirsen çocuk çok hasta olurmuş geri düzelmesi de çok çok zor olurmuş. Ne saçma ya😣

Back
X