Nereden bulabilirim eczanelerde var mimeme ucu yaralarına AYNISEFA ÇİÇEĞİ KREMİ öneririm kullandım cok memnunum. Kimyasal deyildir bebek için zararlı bişey yoktur.
Madecasolü yara olmaya başlarsa, böyle hassasiyet falan varsa, artık bu yara olur diyorsan kullan.çünkü her seferinde yıka falan zor oluyor.eğer bi sıkıntı yoksa şuan sadece nemlendirecek bişiler, işte bu lansinohun kremini, falan kullan. Yıkama gerektirmicek bişiler.ya da dediğim gibi hindistan cevizi yağı da olabilir. Ama yara veya hassasiyet başladıysa madecasol kullan.boşuna acı cekme bence.N nazenesmujimujgan o zaman bende o kremden alayim.. duymustum aslında daha once ama denemedim. Acaba simdiden sursem mi yarik olmadan bosuna mi surmus olurum ?
Hiç onca şeyle uğraşmaya gerek yok arkadaşlar. Bende ilk bebeğimde feci yara olmuştu kanaya kanaya ağlayarak emziriyordum resmen. O zamanlar aktardan saf lanolin almıştım yıkamaya da gerek yoktu onla kurtulmuştum. Şimdi ikinci doğumu yaptım hastanedeyken göğüs ucum acımaya başlayınca eyvah yeniden oluyor dedim. Eve gelir gelmez her emzirmeden sonra kantoRon yağı sürüp kapattım üstünü. Emzirmeden önce yıkamadım bile.her emzirmeden sonra yaptım ne yara oldu ne acıdı bin şükür.şiddetle tavsiye ederim. Yara olduktan sonra iyileştirmektense olmadan önlem almak daha kolaymış. Bol sütlü acısız emzirmelerimiz olsun inşallah
Valla bendekinin rengi kırmızı. Aktardan el yapımı almıştım. Gerçekten hiç yara olmuyorsarı mı kırmızı kantaron yağı mı kullandınız?
Valla bendekinin rengi kırmızı. Aktardan el yapımı almıştım. Gerçekten hiç yara olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?