Emzirmeyi birakamiyoruz yardim

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
1.008
445
73
23 aylik oğlum emzirmeyi bırakmak için azaltmayı denedim,dinlensin gece emersin dedim ,yara olmus dedim krem sürdük, yara bandı bile yapıştırdım yok olmuyor meme diye evi inletiyor ne yapacağımı şaşırdım artık bırakmak azaltmak bir yana daha çok emmek istiyor 1 haftadır emzirerek uyutuyorum yatiriyorum 10-15dk max. 30 dk uyuyor anne meme diye başlıyor bağırmaya bazen kandırıp ayakta sallıyorum ama sonuç aynı ondanda sallama hizini begenmiyor zor uyuyor gecede saat 3-4e kadar bu sekilde ozellikle bir kac gundur uykusuzluğu geçtim ağlar ağlar uyur desem yok kendini atıyor kucaktan meme vermeyince çok yoruldum bir çözüm lütfen

Benimki de azaltmaya çalışırken çok strese girmişti. Sabır taşıyla birden kestim. Bir yerlerde anlatmıştım. O mesajı bulup ekleyeceğim.

Benimki de azaltmaya çalışırken çok strese girmişti. Sabır taşıyla birden kestim. Bir yerlerde anlatmıştım. O mesajı bulup ekleyeceğim.
Çok teşekkürler birde bunu deneyelim bakalım neler sürdüm ama yok emdi yinede meme dinlensin diyorum bi bağırıyor meme diye apartmanda duymayan kalmamıştır sabaha kadar uyuyamadım yine daha bu saatte 3 kez emdi uyudu şimdi

Bir arkadaş salça sürüp şeffaf koli bandı yapistirmist, uff oldu kanıyor diye kandırıp bırakmıştı aklınızda olsun

benim kızım geçen ay sabır taşıyla bıraktırdı torunum 28 aylıktı oda çok düşkündü

Sabır taşı dediğiniz tam olarak nedir? Ne işe yarıyor?
Bende onu araştırdım biraz önce aloa vera ile yapılıyormuş ama içinde ayrıca antrokinon diye bir boyar madde varmış buda kanserojenmis sürüp yakıyorsunuz o hem tadını eksi yapıyormuş hemdevrengi karariyormus

Gece istediğinde uyku sersemliği varken su verseniz sonra sarılıp poposuna pış pış yapsanız uykuya geri dalması için? Yine olmaz değil mi? Benim oğlum da öyleydi 26 aylıkken hamile kaldım da tadı değişti anca bıraktı öncesinde gündüz azaltmıştım. Ne zaman istese dikkatini dağıttım oyunlarla

Kanserojen bir şeyi neden insan sürmek ister ki bedenine

Yok denedim suyu ittiriyor sanki canı yanmış gibi çok ağlıyor bagira bağıra kanmiyorda başka şeye bir tek meyveli yoğurt sürdüm bilerek o biraz etkili oldu ama yine devam etti

Bildiklerini sanmıyorum ki kimsenin boya maddesi kanserojenmis kullanmayı düşündüm sonrada zararı olur diye şimdilik vazgeçtim
Etrafımdan da duyuyorum ayakkabı boyası sürdüm diyorlar, anlam veremiyorum bebeği geçtim kendi bedenine yazık, ama tabi peşin konuşmayayım bakalım ben neler süreceğim

Etrafımdan da duyuyorum ayakkabı boyası sürdüm diyorlar, anlam veremiyorum bebeği geçtim kendi bedenine yazık, ama tabi peşin konuşmayayım bakalım ben neler süreceğim
Şimdilik ara verdim mecbur çok stres yaptı 10dk da bir uyandı emmedende imkanı yok evi yikiyor resmen ama meyveli yoğurtla tekrar denerim şansımı hiç sevmiyor çünkü en son çare sabır taşı olur

Şimdilik ara verdim mecbur çok stres yaptı 10dk da bir uyandı emmedende imkanı yok evi yikiyor resmen ama meyveli yoğurtla tekrar denerim şansımı hiç sevmiyor çünkü en son çare sabır taşı olur
Bebeğe de size de kolaylık diliyorum, hemencecik hallolsun inşallah bu süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…