Emziryorum bebegim 8 aylik gecen ay adet oldum bu ay olamadim

_ASENa_toprak_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
44
7
1
26
Arkadaslar lütfen yardim edin emziriyorum fakat cocugum ek gidaya da basladi korunuyoruz (kondomla) ama adet olamadim bu ay düzensizmidir yoksa gebelik riski varmidir

Arkadaslar lütfen yardim edin emziriyorum fakat cocugum ek gidaya da basladi korunuyoruz (kondomla) ama adet olamadim bu ay düzensizmidir yoksa gebelik riski varmidir
Normalde düzensiz midir adetin? Niye bir test alıp yapmıyorsun benim günüm gelmeden testte çıkmıştı senin geçmiş günün varsa çıkar.bende emzirirken hamile kaldım bu arada gerçi benim bebeğim 19 aylıktı.

Emzirirken duzensiz olabiliyor.Bebegim 11 aylikken adet oldum,sonra 2 ay olmadim,daha sonraki ay da gec oldu. Ben emzirmeye bagliyorum,suanda da sut artisi cokken reglim gecikebiliyor.

bende emzırıyorum ve adetlerım hep gecıkıyor 11 aylık oğlum kontrole gıttım emzırme donemınde normal dedı dr sıkıntı yok gebelık suphenız var ise once test yapın.

E al iki test yap için rahat eder. Bence yoktur bir şey. Ben hemen yapmıştım hatta günüm geçmemişti halsizdim ondan şüphelenmiştim gerçekten hamile çıktım.

Bence hamile değilsin ama prezervatif kullanmışsınız sanmıyorum hiç. O yüzden test sizi çok rahatlatır..

Bence hamile değilsin ama prezervatif kullanmışsınız sanmıyorum hiç. O yüzden test sizi çok rahatlatır..
Prezervtif delindi mi delinmedi mi esim dahi bilmio bi kere unuttuk sanirim ama sonradan takti ins degilimdir yoksa cocugu almak zorunda doktorlar rahim agz kanseri cikti ilk dogumdan sonra onun ignelerini vuruluyom 2 sene hamile kalmamam gerekli

Back
X