- 24 Nisan 2018
- 44
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi _ASENa_toprak_
Arkadaslar lütfen yardim edin emziriyorum fakat cocugum ek gidaya da basladi korunuyoruz (kondomla) ama adet olamadim bu ay düzensizmidir yoksa gebelik riski varmidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde düzensiz midir adetin? Niye bir test alıp yapmıyorsun benim günüm gelmeden testte çıkmıştı senin geçmiş günün varsa çıkar.bende emzirirken hamile kaldım bu arada gerçi benim bebeğim 19 aylıktı.Arkadaslar lütfen yardim edin emziriyorum fakat cocugum ek gidaya da basladi korunuyoruz (kondomla) ama adet olamadim bu ay düzensizmidir yoksa gebelik riski varmidir
Kaçıncı günü bugün adetinin yani son adetinden kaç gün geçti??Kizlarrr test almak icin erken degilmi ??? Korkuyom biriyle zor bas ediyom ztn ilerde olsinda simdi olmasin ya
E al iki test yap için rahat eder. Bence yoktur bir şey. Ben hemen yapmıştım hatta günüm geçmemişti halsizdim ondan şüphelenmiştim gerçekten hamile çıktım.
Evet emzirirken hamile kaldım ama 19 aylıktı sizinki küçük. Ayrıca bir test alıp yaparsanız bütün bu korkularınızdan kurtulacaksınız.Emziriken mi hamile kaldiniz ?
Evet emzirirken hamile kaldım ama 19 aylıktı sizinki küçük. Ayrıca bir test alıp yaparsanız bütün bu korkularınızdan kurtulacaksınız.
Prezervtif delindi mi delinmedi mi esim dahi bilmio bi kere unuttuk sanirim ama sonradan takti ins degilimdir yoksa cocugu almak zorunda doktorlar rahim agz kanseri cikti ilk dogumdan sonra onun ignelerini vuruluyom 2 sene hamile kalmamam gerekliBence hamile değilsin ama prezervatif kullanmışsınız sanmıyorum hiç. O yüzden test sizi çok rahatlatır..
test yaptınızmıBende cok halsizim bu aralar cocugum son 1 haftadir emmek istemio emince kusmasi geliyo cikario dis de gelio tabi bn yarin test alicam