Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 gün önce normal dogumla 6 aylıkken ölü doğum yaptım. Acısını yaşadığım şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum. Tekrar hamile kalmayı düşünmeye bile korkuyorum. Boyle durumda olanlar nasıl atlattınız?
15 gün önce normal dogumla 6 aylıkken ölü doğum yaptım. Acısını yaşadığım şoku nasıl atlatıcam bilmiyorum. Tekrar hamile kalmayı düşünmeye bile korkuyorum. Boyle durumda olanlar nasıl atlattınız?
Çok üzüldüm.
Sebep neydi ?
Eminim çok zordur
Ben erken düşük yaptığım halde çok etkilendim
Eşinizden destek alın CanınıZı sıkmamaya çalışın psikolojiniz iyi olsun
Vücuden dinlenin biraz
başsağolsun. normal doğum mu yaptın?
hamile kalmadan önce bütün testleri yaptır derim bide nedeni de öğren bizede haber ver.
en az 6 ay gerekiyor.
bende melegimi 31 haftalıkken kaybettim 5 ay oldu. toparlayamadim daha...
şubatta başliycaktim. çünkü hazir hissedemiyorum. o yüzden nisanda başliycam inşallah.. Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..amin.
Çok üzüldüm arkadasım ama sende artık melek annesisin bizler gibi. Acın hiç Geçmiyor ama o acıyla yasamayı öğreniyorsun. Aslında kayıp diye Bakıyoruz ama kaybettik dediklerimiz kazandıklarımız aslında.cennette kavuşacaksın insallah meleğine .sakın kötü Düşünme umutsuzluğa kapılma .her çocugun kaderi aynı değildir.korkma yeniden hamile kalmaya.Allha güven.gerisi çık güzel olucak.onlar bizim kalbimizde hep
başsağolsun. normal doğum mu yaptın?
hamile kalmadan önce bütün testleri yaptır derim bide nedeni de öğren bizede haber ver.
en az 6 ay gerekiyor.
bende melegimi 31 haftalıkken kaybettim 5 ay oldu. toparlayamadim daha...
şubatta başliycaktim. çünkü hazir hissedemiyorum. o yüzden nisanda başliycam inşallah.. Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..amin.
Bende kaybettim bebeğimi..
Başınız sağolsun, çok zor bir durum..
ocağın ilk haftası doğurdum..
normal doğum oldu.. lakin yaşamadı..
6 ayımıza girmemize 2 hafta vardı..
Biz 3 hastane gezdik o gün..
Teşhis. RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ..
Diğer gebeliklerde dikiş atılacakmış..
Başın Sağolsun bende 28 haftalık doğum yaptım testlerimi yaptım doktor deneyebilirsin Dedi bende folik asit ve kan ilacı almaya başladım , sende araştırmaları yaptır lohusalığın bi geçsin Rabbim tekrar nasip eder inşallah