En Ağır Laf..

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Sizin erkek arkadaşınız veya eşiniz size en ağır ne söyledi çok ağırınıza giden.. tabiki sölemek zorunda değilsiniz ama ben çok ağırıma giden laflar duydum ve sanırım kendime destek arıorum biraz tuhaf bi şey ama bilmiorum sırf bu yüzden ondan ayrıldım kaldıramıorum çok acı bi şey severken ayrılmak ama ben gurursuz değilim..sizde lütfen eğer beni bi yakınınız olarak görürde benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim söylemezsenizde yinede teşekkür ederim..

özellıkle de agır bı laf etmesı gerekmez hakaret hakarettir. büyüğü küçüğü olmaz bu işin

evli değilm anck uzun süredr ciddi bir ilişkm var... bırakn hakaret etmeyi sesini dahi yükseltse içimden bişeylr kopuyo bnm, ve düzelemyrm kolay kolay... doğru olanı yapmışsınız bence ayrılarak, kendinize saygınız varmş demek, tebrk ederm...

Sevgili falan öyle ağır lafı bırak sesini bile yukseltemez ..
Ama babam çok ama çok kızdıgı bir gün '' mikrop '' demişti , 10 gün konusmamıstım.
hala aklıma gelince içimde biyer sızlar ..
öyle hakaretleri ağır laflaraı kaldıramam ben , işi bitiririm

Uyuz falan demistir en fazla
hakaret eden insani niye sevgili diye yanimda dolastirayimki
en basindan o mesafeyi koyarim hic birsekilde izin vermem
birak hakareti en ufak ignelemeyi bile kaldiramiyorum artik ben

3 senelik evliliğimde son bikaç aydır küfür duyuyorum.bişey olsa hemen s... git diyo:((( önceki gün yine ufak bişeye kızdı ve ana avrat düz gitti.bende ayağımdaki ayakkabıyı çıkarıp çıplak bacağına hızlıca vurdum.birdaha duymuycam küfür ettiğini dedim.zaten annesine ve babasına söyleyeceğim.oğlunuz bana küfür ediyo söyleyin kendisini düzeltsin dicem:((( bizim ailede salak aptal manyak bile söylenmezken,ayıp ve saygısızlık olarak nitelendirlirken, şimdi eşimden duyduğum küfürleri bünyem kaldırmıyo

Bana da eski sevgilim s...tir git demişti... hayatımda ilk kez birinden küfür yedim.. çok ağrıma gitmişti.. anında bastım kıçına tekmeyi.... :47:

benim sevgilim 3 yada 4 ay kadar evvel bana "aptal olma" demişti

ayrıldım.. tekrar barışması için annesini soktu araya. bende karşınızdaki bu tip hakaretlerde ne yapacağınızı bilmeli.

değil küfür edilmesi kendime bağırılmasından bile hoşlanmam ki!!

ana avrat dümdüz gitmek ne demek ya?

bu nasıl saygısızca yürütülen bir evlilik

çıktığım bi çocuk vardı baya oluyo piknik yapıcaktık arkadaşlarla poğaça istedi benden bende çalıştığım için anneme yaptırdım annem biraz katı yapar poğaçayı ve 1 gün sonra götürdüüm için poğaçayı biraz sert olmuş neyse piknik bitti ve bana ertesi günü poçalar taş gibiydi kafam yarılacaktı dedi beni incitti xxxxxx ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
çıktığım bi çocuk vardı baya oluyo piknik yapıcaktık arkadaşlarla poğaça istedi benden bende çalıştığım için anneme yaptırdım annem biraz katı yapar poğaçayı ve 1 gün sonra götürdüüm için poğaçayı biraz sert olmuş neyse piknik bitti ve bana ertesi günü poçalar taş gibiydi kafam yarılacaktı dedi beni incitti xxxxxx ettim

herşey hoş güzel de şu son kullandığınız kelime çok iğrenç zati biz burda kötü laflardan bahsediyoz sende rahat rahat yazıyon maşallah insan utanır sıkılır arkadaşım yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
bir gün alışverişteyiz. bir mağaza da çok güzel bir ayakkabı gördüm. almadım. çıktık dükkandan " ya ayakkabı çok güzeldi" dedim. alıp almama konusunda kararsızım. napsam diye düşünüyorum. birden bir bağırmaya başladı " neden bunu bana söylüyosun. sana benim mi almamı istiyorsun" diye... bir sinir oldum. bıraktım onu olduğu yerde aynen dışarı attım kendimi...

bir gün alışverişteyiz. bir mağaza da çok güzel bir ayakkabı gördüm. almadım. çıktık dükkandan " ya ayakkabı çok güzeldi" dedim. alıp almama konusunda kararsızım. napsam diye düşünüyorum. birden bir bağırmaya başladı " neden bunu bana söylüyosun. sana benim mi almamı istiyorsun" diye... bir sinir oldum. bıraktım onu olduğu yerde aynen dışarı attım kendimi...

yuhhhhhhh ne çirkin bi laf ya ayıp yani:19:

şu an sevgilim yok ayrıyız.ama hala seviyorum o ayrı ondan çok şükür bir ağır laf duymadım.bir keresinde bir şey olmuştu bana çok kızmıştı.sen salak mısın demişti.ama o an çok
sinirliydi.ki normalde küfür etmez mi eder ama bana karşı dikkatli konuşur.hatta bir keresin de ona saygısızlık yapmıştım.çok kötü oldum pişman olmuştu ve bir daha asla yapmadımeski çıktığım bir keresinde hiç unutmam onu aramıştım konuşmak için.ayrıydık meğerse biriyle çıkıyormuş.neyse demez mi ON NUMARA BİR HATUN BULDUM.
bu bana çok koymuştu.

sınıfta arkadaslarla birilerini arayıp telefon sakası yapıyorduk. sewvgilim bunu ögrendi .s ' benim senin kızla işim olmaz' demişti :( o an cok kırılmıstm:50: ama sonra beni sewdigi için herseyi bi kenara bırakıp tekrar basladık :61:

Bir zamanlar çok sevmiş ;güven duymuş olduğum insan ;bir tartışmamız sırasında bana''kendini bana yamadın'''altın kaplasalar seni daha almam''demişti..Yamanacak neyim varsa..Öyle düşündüğünü bilmiyordum.Çok kırıcıydı;hala hatırlarım..

Son düzenleme:
Bir zamanlar çok sevmiş ;güven duymuş olduğum insan ;bir tartışmamız sırasında bana''kendini bana yamadın'''altın kaplasalar seni daha almam''demişti..Yamanacak neyim varsa..Öyle düşündüğünü bilmiyordum.Çok kırıcıydı;hala hatırlarım..

bazı insanlar böyle dengesiz olabiliyor işte kendilerini büyük görebiliyorlar

Back
X