- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
- 23
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette hazır anlaşöalı boşanma dilekçesi örneği var. Ondan indirip doldurun. Bir de protokol ekleyin. Onun da örneği var yazarsanız çıkar. Bulımduğunuz ildeki aile mahkemesine başvurun duruşma günü verecekler. Duruşma günü ikinizin de mutlaka olması gerekiyor hakim protokolü okuyacak siz de kabul ediyorum diyeceksiniz. Avukatlık bir durum yomSelam arkadaşlar,
eşim Türk vatandaşı değil ve şu an ülkesinde, ben adli tatil bittikten sonra anlaşmalı dava için işlemleri başlatacağım ve o boşanmak için gelecek, maddi durumum yokun da altında olduğu için avukat tutamayacağım o yüzden bu anlaşmalı dava avukatsız nasıl halledilir Allah rızası için detaylı anlatır mısını?
Teşekkürler,
İnternette hazır anlaşöalı boşanma dilekçesi örneği var. Ondan indirip doldurun. Bir de protokol ekleyin. Onun da örneği var yazarsanız çıkar. Bulımduğunuz ildeki aile mahkemesine başvurun duruşma günü verecekler. Duruşma günü ikinizin de mutlaka olması gerekiyor hakim protokolü okuyacak siz de kabul ediyorum diyeceksiniz. Avukatlık bir durum yom
eşim türkçe bilmediği için yazdıklarının geçerliliği olur mu hakim kabul eder mi?İnternette hazır anlaşöalı boşanma dilekçesi örneği var. Ondan indirip doldurun. Bir de protokol ekleyin. Onun da örneği var yazarsanız çıkar. Bulımduğunuz ildeki aile mahkemesine başvurun duruşma günü verecekler. Duruşma günü ikinizin de mutlaka olması gerekiyor hakim protokolü okuyacak siz de kabul ediyorum diyeceksiniz. Avukatlık bir durum yom
çok teşekkürlerİnternette hazır anlaşöalı boşanma dilekçesi örneği var. Ondan indirip doldurun. Bir de protokol ekleyin. Onun da örneği var yazarsanız çıkar. Bulımduğunuz ildeki aile mahkemesine başvurun duruşma günü verecekler. Duruşma günü ikinizin de mutlaka olması gerekiyor hakim protokolü okuyacak siz de kabul ediyorum diyeceksiniz. Avukatlık bir durum yom
çok çok teşekkürlerAnlaşma metni hazırlayın internetteki anlaşma protokol örneklerine bakıp kendinize göre uyarlayin.Anlasma protokolunde genelde su konularda maddeler olur:
* çocuk varsa velayet ve nafaka
* Eşya paylaşımı
*Altın
*Ev paylaşımı (pay almak istediğiniz ne varsa artık yazıyorsunuz)
*Bu maddeleri ileride gündeme tekrar tasimayacaginixi belirten madde
Avukata gerek Yok.Karsilikli olarak imzaliyorsunuz duruşma günü mahkemede ikiniz hazır bulunuyorsunuz.Yanlis bilmiyorsam 15 gün sonra gidip yine imza atıyorsunuz kararınızi teyit etmek için.(Bunu sorun yine eğer böyleyse eşiniz en az iki hafta arayla gelecek Türkiye ye
Siz evlenirken de Yeminli tercüman istemislerdir nikah işlemleriniz de olduğu gibi boşanma aşamasında da eşiniz için yeminli tercüman isteyeceklerdireşim türkçe bilmediği için yazdıklarının geçerliliği olur mu hakim kabul eder mi?
bir de dilekçeleri hem eşim hem ben imzalayıp öyle mi sunacağız, ben anlaşmalı boşanma davası açıp onu çağırırım diye düşünüyorum, öyle anlaştık beyefendiyle
hayır evlenirken herhangi bir şeyi tercüme bile etmedikSiz evlenirken de Yeminli tercüman istemislerdir nikah işlemleriniz de olduğu gibi boşanma aşamasında da eşiniz için yeminli tercüman isteyeceklerdir
Benim kardeşim de yabancı ile evlendi nikah için yeminli tercüman istediler yoksa nikah yapamayız dediler onun söyledim cnm işini kolaylaştırır diyehayır evlenirken herhangi bir şeyi tercüme bile etmedik
başka gönderilerde kaba saba konuşuyordunuz ne oldu vicdanınız mı sızladı (varsa tabii)Benim kardeşim de yabancı ile evlendi nikah için yeminli tercüman istediler yoksa nikah yapamayız dediler onun söyledim cnm işini kolaylaştırır diye
Pardonda ben sizinle kaba saba ne konustum benim vicdanımın rahatsız olacağı hiç bir şey söylememistin siz alıp baska yerlere götürdünüzbaşka gönderilerde kaba saba konuşuyordunuz ne oldu vicdanınız mı sızladı (varsa tabii)
eşim türkçe bilmiyor ya o nasıl kendisi için dolduracak bu dilekçeyi ve protokolü?İnternette hazır anlaşöalı boşanma dilekçesi örneği var. Ondan indirip doldurun. Bir de protokol ekleyin. Onun da örneği var yazarsanız çıkar. Bulımduğunuz ildeki aile mahkemesine başvurun duruşma günü verecekler. Duruşma günü ikinizin de mutlaka olması gerekiyor hakim protokolü okuyacak siz de kabul ediyorum diyeceksiniz. Avukatlık bir durum yom
Kendisi için diye bir şey yok ki tek protokoleşim türkçe bilmiyor ya o nasıl kendisi için dolduracak bu dilekçeyi ve protokolü?
öyle de bu adam türkçe bilmiyor diye imzayı kabul etmezlerse diye korkyorumKendisi için diye bir şey yok ki tek protokol
Anladım. Bilemiyorum maaleseföyle de bu adam türkçe bilmiyor diye imzayı kabul etmezlerse diye korkyorum
Türkçe olmazsa ve eşiniz bilmiyorsa kabul olmaz. Çift dilde hazırlamak geldi aklıma bu şekilde olabilir sanki.öyle de bu adam türkçe bilmiyor diye imzayı kabul etmezlerse diye korkyorum