En az kilo ile hamilelik nasıl olur?

Kızlar en az kilo ile hamilelik nasıl sonlandırılır ? Var mi iştah kesen bisey son dönemlerde
Boyle seyler kafaniza takacaginiz en son sey olsun.Kilo almak bi taraftan da bebeginizin gelisimine katki demek,asiri olmadigi muddetce.Niye en aza odaklamissiniz ki kendinizi?Cok guzel bi 9 aydasiniz,kilo almiycam diye strese girip zehir etmeyin kendinize lutfen

Boyle seyler kafaniza takacaginiz en son sey olsun.Kilo almak bi taraftan da bebeginizin gelisimine katki demek,asiri olmadigi muddetce.Niye en aza odaklamissiniz ki kendinizi?Cok guzel bi 9 aydasiniz,kilo almiycam diye strese girip zehir etmeyin kendinize lutfen
çünkü ilk hamileligimde tam 20 kilo aldım ve 4 kilosu hatıra kaldı. gene ayni şeyleri yaşayıp bi +4 daha istemediğimden olabilir mi ?

arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum :KK43: daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için

arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum :KK43: daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için
Yapin test varsa cikacaktir.

Kızlar en az kilo ile hamilelik nasıl sonlandırılır ? Var mi iştah kesen bisey son dönemlerde
Hamurisi kizartma dondurma tatli ekmek abur cubur fazla meyve bunlara dikkat ederseniz bol su icerseniz cok almazsiniz sanirim.
Mesela et yiyecekseniz bol salata ile yiyin pirinc yemeyin
Balik yiyin yine bol salata ile
Ay iki canliyim diye yemeye gerek yok zaten :)

Suana kadar kilo aldiniz mi 14 haftada ?

Hamurisi kizartma dondurma tatli ekmek abur cubur fazla meyve bunlara dikkat ederseniz bol su icerseniz cok almazsiniz sanirim.
Mesela et yiyecekseniz bol salata ile yiyin pirinc yemeyin
Balik yiyin yine bol salata ile
Ay iki canliyim diye yemeye gerek yok zaten :)

Suana kadar kilo aldiniz mi 14 haftada ?
2 kilo aldım malesef . Aslında aşırı istah yok tepsi tepsi baklava yiyenlerden değilim . az yemek için baya caba sarf ediyorum amavücudum resmen depolama için görev görüyor . Elbet kilo alacağım ama az olsun istiyorum hepsi bu

bence ocak bitene kadar bekleyin 1 şubatta hala hasta olmamışsaniz gidin bakitin. Uzulmeyi sevinmeye tercih edenlerden im ve sabırlı olmak herzaman daha iyidir . Siz bilirsiniz . Varsa çıkar kanda

saglikli beslenin ( üc beyazdan uzak durun), kalitesiz yag, makarna, paketli gida, pilav ve gereksiz unlu mamül tüketmeyin. en az 3 litre su icin ve haftada 2 kere et ve en az 1 kere balik tüketin. meyveye ve süte fazla abanmayin (seker). tam yagli beyaz peynir, yogurt ve cevizi günde en az bir kere tüketin (sabahlari). recel, pekmez, bal gereksiz. yemeseniz daha iyi olur. bebek zaten sekerden büyümez.
günde en az 1 saat yürüyüs ve firsatiniz varsa haftada 2 veya 3 kere yüzmek.
bunalri yapar ama 10 kilodan fazla alirsaniz yapicak birsey yok. demekki vucut su topluyor demektir.

2 kilo aldım malesef . Aslında aşırı istah yok tepsi tepsi baklava yiyenlerden değilim . az yemek için baya caba sarf ediyorum amavücudum resmen depolama için görev görüyor . Elbet kilo alacağım ama az olsun istiyorum hepsi bu
Ben bunlara dikkat ederek ilk 8 ay filan 7 kg almistim son ay hepsini abartarak sadece bir ayda 7 kg almistim :(

Mide bulantısı psikolojiktir muhtemelen. Kan testinde çıkabilir ama benim anlamadığım şey, bunun konu sahibinin sorusuyla ne ilgisi var?

Mide bulantısı psikolojiktir muhtemelen. Kan testinde çıkabilir ama benim anlamadığım şey, bunun konu sahibinin sorusuyla ne ilgisi var?
yazışmanın altına sormak istedim ? burda sizlik durum nedir cevap vermeyin o zaman bu tavrınızı anlamadım bende size ne oluyor?

Saglikli beslen zararli seylerden uzak dur bol su icmeye dikkat et en az 3 litre ic hem bebeğine hem sana en cok lazim olan sey. Muz süt cig kuruyemis tuket bunlar bebege kilo aldiran senin icin saglikli ara ogunler. Asla abur cubur şekerli asitli meyve sulari tuketme bide basarabiliyosan geceleri atıştırma ozellikle meyveyi gunduzleri tuket aksam yenen direk seker olarak kaliyo vucutta yaga donuyor sonra. Cok kilo almak ile kilolu bebek dogurmak arasinda hic bir bag yok hamur isi kizartma bunlari yemenin hic bi faydasi yok canim. Kabizlik sorunu yasayabilirsin suyuna bikac damla limon sıkıp icebilirsin bizim kilo takibi yaptigimiz grubumuz var orda limonlu suyun faydasini goren arkadaslar var en bastada ben :)

Son düzenleme:
He son olarak sen hamilesin kiloyu takma diyenleride cok ciddiye alma bebegi riske sokacak durumlardan kacinip guzel saglikli beslendiginden eminsen icin rahat olsun sunu dusun ya simdi dikkat edip az kilo alip rahat hamilelik gecirecek ve dogumdan sonra moralin yerinde olacak kendini guzel goreceksin yada simdi dikkat etmeyip bi suru kiloyu bosuna yuk edip sonra dikkat ederek o kilolari vermeye cakisacaksin. Ne zaman dikkat etmek istedigine karar ver :) aciktigin durumlarda sakin kendini zorlama tarcinli sut kuru meyve falan ye ben 36. Haftadayim 7 kilo aldim bu dediklerimi yaparak arada cok saldigim oldu ama hergun degil bizim konuya bi goz atabilirsin liste paylasiyoruz hergun asgai yukari fikrin olur

Hamilelik sürecinde hayatına dahil edeceklerin : pilates yürüyüş, bol su , yeşil sebzeler, et, balık, kuru incir , kuru üzüm, pekmez, meyve, özellikle yoğurt, ceviz, badem , tam tahıl ekmeği (günde sadece 3 dilim), baklagiller, hurma , peynir

Hayatından çıkaracakların:
Tatlı, hamur işleri, abur cubur, kızartma, beyaz ekmek, konserve ürünleri, yağlı ağır yiyecekler, çikolata, asitli içecekler, kahve

İyi bir düzen kendine oluşturduktan sonra kilo almaz hatta verirsin. Bebeğin kilo alır. Ama nefsine hakim olman şart. Ayrıca iradeli bir şekilde hayatına sporu muhakkak dahil etmelisin. Göreceksin çok dinç olacaksın

Tesekkur ederim kızlar. Şöyle ben elimden geldiğince kendi capimda dikkat ediyorum. Hatta çok yiyorum diye kendime küçük tabak aldım. Beyaz ekmek çok kilo aldırıyor biliyorum ama bazen is kokan yada bayat tam buğday gelince almayı kesiyorum.fakat tekrar başlıcam. Malesef hayatımdan kizartmayi ve hamur isini çıkaramıyorum ama mümkün olduğunca yapmıyorum olursa yiyorum. Akşam yemek yersem başka bisey yeniyorum. Yada meyve yiceksem yemek yemiyorum. Yada pasta börek yiceksem sadece onları yiyorum birer tane. 4 gündür spor yapıyorum hafif . Bu şekilde . Kayinvalidem kayınpederin yemen lazim diyor . Yok diyorum zararı yok çocuğa . Öyle .ha dun bi komşu geldi spor yaparsan gobegin catlar diyor hareketlerden diyor

Tesekkur ederim kızlar. Şöyle ben elimden geldiğince kendi capimda dikkat ediyorum. Hatta çok yiyorum diye kendime küçük tabak aldım. Beyaz ekmek çok kilo aldırıyor biliyorum ama bazen is kokan yada bayat tam buğday gelince almayı kesiyorum.fakat tekrar başlıcam. Malesef hayatımdan kizartmayi ve hamur isini çıkaramıyorum ama mümkün olduğunca yapmıyorum olursa yiyorum. Akşam yemek yersem başka bisey yeniyorum. Yada meyve yiceksem yemek yemiyorum. Yada pasta börek yiceksem sadece onları yiyorum birer tane. 4 gündür spor yapıyorum hafif . Bu şekilde . Kayinvalidem kayınpederin yemen lazim diyor . Yok diyorum zararı yok çocuğa . Öyle .ha dun bi komşu geldi spor yaparsan gobegin catlar diyor hareketlerden diyor
Canım spor asla çatlak oluşturmaz. Tam aksine çatlak oluşacaksa eğer bunu en aza indirir. Ciddi bir sağlık problemin yoksa hem yürüyüş hem de pilates sana ve bebeğine çok iyi gelir. Doğumunu da kolaylaştırır. Sağlıklı bebek demek kilolu bebek demek değildir. Uygun kiloda bebek herzaman idealdir. Protein ağırlıklı beslen ve kendine mukayyet olmaya çalış yeterli. İştah kesen şeyler maalesef yok :)

Back
X