• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en belirgin dogum belirtisi

azrosum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
11
3
18
Merhaba kizlar 39 haftalik hamileyim karnimda gerilme var ve sancimi ney oldugunu bilmiyorum tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim doguma yakin yasadiklariniz nelerdi en belirgin su nisan harici neydi bir andami sanci olur karnin ne kadar dusmesi gerekir simdiden tesekkurler ☺

Merhaba kizlar 39 haftalik hamileyim karnimda gerilme var ve sancimi ney oldugunu bilmiyorum tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim doguma yakin yasadiklariniz nelerdi en belirgin su nisan harici neydi bir andami sanci olur karnin ne kadar dusmesi gerekir simdiden tesekkurler ☺
bnm bi anda suyum geldi cnm ama herkesin ki ayni olmuuo tabi artik sennde dogumda yakin artik heran hersey olabilir gelir bebisin

Cevabin icin tesekkur ederim ennurcum cok korkuyorum 42 falan kalcak diye bu gun kontrolum vardi dr 7 kasim dedi eger olmazsa 41+2 de aliriz dedi bazi bebekler bekliyebiliyomus insallah o kadar beklemez :(

Cevabin icin tesekkur ederim ennurcum cok korkuyorum 42 falan kalcak diye bu gun kontrolum vardi dr 7 kasim dedi eger olmazsa 41+2 de aliriz dedi bazi bebekler bekliyebiliyomus insallah o kadar beklemez :KK43:
sen kafani takma o gelecegi zaman durduramazsin yola bi ciksa bol bol Yuru uzun yuruyusler yap bebek hazneye kolay girsin sen yuru .dogum yapacagin gunu oturarak bekleme hareket etki insin asagiya.mrk etme Allah sana kolayligini versin

Bende öyleeydim doktorda bana öyle demişti bi sabah uyandığımda bian suyum geldii Allah bebeğini analı babalı büyütsün korkma böyle şeyler herkesin basına gelir :):):)

ben 3 santime kadar farkına bile varmamıştım sadece karnım sertleşiyor küçücük oluyordu neredeyse bebğin şekli çıkıyordu karnımda.. sonra hafif bir kanamam oldu onun üzerine doktora gittim. merak etme farketmemen mümkün değil. :)

Benim daha doğuma var ama ben şimdiden korkmaya başladım en ufak bi sancı hissettiğim zaman tedirgin oluyorum... Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salım kucagımıza alırız bebeğimizi

Benim aniden suyum gelmişti ama doğumdan bir gün önce içimde bir şey langırt diye döndü sanki , elim ayağım boşaldı şöyle bir uzandım sonra geçince çok önemsemedim ertesi gün de doğum yaptım artık benim oğlan içeride ne yaptıysa bir şeyler oldu ama :)

Canim kizmi erkek mi bilmiyorum ama benim 2 kizim var tirnagim kadar bir kan geldi dogum yaptigim gun nişan diyorlar. Karnin asagi inmesi pat diye olmuyor doguma az kala yani 1 ay veya daha az kala baktiginda sen bile goruyorsun asagi indigini. Tabi herkesde olmuyor bu. Bide sanci var tabi bende nisan geldi gitmedim bisey olmaz dedim 4 saat sonra kasiklarima agri vurup geciyordu 1 saat icinde agri 4 5 dk ya dustu hastaneye gittim 7 cm acilma var deyip doguma girdim. Kafanda buyutme canim Allah guc kuvvet saglik sihhat versin ins.

Merhaba arkadaşlar. aranızda yeni sayılırım. aslında her sıkıştıgimda yorumlarınızı takip ettim, ama ben de paylaşmak istedim konu ile ilgili tecrübelerimi. ben 39+0 dayım. normalde 2-3 günde bir olan katılmalarım özellikle bugün 1,5 - 2 saatte bir olmaya başladı. dediğiniz gibi öyle bir kasılma ki sanki karnımda dışarıdan bakinca 2 Tepecik oluyor, şişiyor ve semsert oluyor. yaklaşık 30 saniye kadar sürüyor, sonra kendiliğinden yumuşuyor. telaş yapmalı miyiz bilemiyorum... sizce doktora gitmeli miyim? Yoksa biraz daha beklemek mi lazim?

Bende yorum yapayım belki bir okuyanın işine yarar :) şu an 37 hafta 6 günlüguz. Haftalardır internetten doğum belirtileri okuyorum. Ama okuduklarım pek bir işe yaramadı :) şu an hastanede acil müdahale odasında sancılarin siklasmasini bekliyorum. Nişan dedikleri akıntı gelmedi, suyum gelmedi, mide bulantısı ve kusma olmadı. Sadece akşam üzeri sırtım agriyodu ve bi kac saat sonra belime iğne batar gibi bi hisle sancı başladı. İyice belirginlesince sancı hastaneye geldim. Nst de çıktı sancı ve doktor muayene etti 2 cm açıklık var. Açıklık az ama ilk çocuğumda da böyle olmuştu. 5 cm olunca birden devamı geliyor. Suyum da doğum esnasında gelmişti.

Merhaba arkadaşlar. aranızda yeni sayılırım. aslında her sıkıştıgimda yorumlarınızı takip ettim, ama ben de paylaşmak istedim konu ile ilgili tecrübelerimi. ben 39+0 dayım. normalde 2-3 günde bir olan katılmalarım özellikle bugün 1,5 - 2 saatte bir olmaya başladı. dediğiniz gibi öyle bir kasılma ki sanki karnımda dışarıdan bakinca 2 Tepecik oluyor, şişiyor ve semsert oluyor. yaklaşık 30 saniye kadar sürüyor, sonra kendiliğinden yumuşuyor. telaş yapmalı miyiz bilemiyorum... sizce doktora gitmeli miyim? Yoksa biraz daha beklemek mi lazim?

Ben daha yeni 31. haftamı bitirdim. Karnım bazen kaskatı kesiliyor ve resmen tepecik gibi yükselti çıkıyor bir haftadır tam anlattığın gibi. Bu kadar erken bunun olması normal mi? Sende de daha önceki haftalarda böyle bir şey oluyormuydu?

Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptımonuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz

Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptımonuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz
canım geçmiş olsun betahcg düşmüş, düşük yapmışsın ama lütfen hemen bir doktora görün

Back
X