• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Büyük Derdim...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Evet en büyük derdim bu, bugün. Papağana işkence yapan yaratık... Olayı biraz geç öğrendim. Bu nasıl bir vicdandır, nasıl bir psikolojidir :KK43: :cry:

Son düzenleme:
Olanlar herkesi derinden üzdü, üzüldük.

Ama çocuğum sen ne zaman ders çalışıyorsun gece gündüz burda görüyorum seni, her konuda.
Hayallerinden bahsetmiştin, vaz mı geçtin?
Yok vazgeçmedim tabii ki, sadece verimli çalışıyorum. Gece gündüz çalışmasam da verimli oluyor çalıştıklarım.

Yok vazgeçmedim tabii ki, sadece verimli çalışıyorum. Gece gündüz çalışmasam da verimli oluyor çalıştıklarım.
İnşallah. Kolay gelsin.
Geleceğini şekillendirene kadar, listede 3’e bunu koymalısın. Sonra iş işten geçtikten sonra pişman olmak çok daha büyük dert olacaktır.

işte böyle psikolojik sıkıntılar erkenden teşhis edilip tedavi edilmeli , biz de bu yüzden geçmiş konunuzda kuzeniniz hakkında sizi uyarmıştık.ama siz olayı fark eden öğretmeni suçlayıp kuzeninizin davranışlarını normal kabul etmekte ısrar ettiniz.

lnx'in integrali?

herhalde artık integral almayı biliyorsundur geçen sefer bilememiştin. arada bir hatırlatayım.

Back
X