en büyük isteğim..lütfen yardım..

burcinnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
371
0
116
...................................................................................

Son düzenleme:
cnm benım bu konuda pek bılgım yok ama bence bıcok acıdan cekılmıs resımlerını ıyı bır reklam ajansına yada oyunculuk ajansına gönder

cnm bence sakın umudunu yıtırme süreklı pozıtıf düşün cnm bak mutlaka bılen wardır kk da bıraz bekle sımdı gece waktı kımse yok hayatım yarın olsun emınım herkes yorum yazar bı sonuca ulasırsın ınsallahh

aminnnnn çok tşk ederim canım belki cvp gelır fln dıye netten çıkamıyorum inş dedigin gibi küçük bi şans yakalayabılırım neyse yarın olsun gün dogmadan neler dogar bakalım umudumu kesmicem söyledıgın gıbı tskler canım

arkadaşlar bu siteyi yaklaşık 1 yıldr takip ediyorum ve çok ögrendiğim şey oldu.insanların samımı olusu ve birbirlerinin istek ve sorunlarına cozumler bulunması çok özel ve güzel bişey ...

............................

Son düzenleme:
cnm acele etme bekle bakalım bıraz mutlaka bılen bılgıgısı olan vardır sıkma canını hemen

canım, cvp yazmayan pek olmuyor diye alınganlık yapmışsın galiba...ama sen eğer cvp yazan yok neyse yine de teşekkürler gibi ifadeler yazmasaydın belki ben de yazmayacaktım....nedenine gelince, bu konuda elimden birşey gelmez..ne bir tanıdığım var ne de aklıma birşey geldi açıkcası...en fazla hakkında hayırlısı olsun diyebileceğim ve ideallerinin peşinde koşman güzel ama kendine dikkat et..oyunculuk, ajans bunlar zor ve karışık işler...seninde kendini sağlama alman ve herkese inanmaman gerekir ve güvenilir yerlere yönelmen gerekir, haksız mıyım?

yokmu bana şöyle güzel hbrler vericek olanlar canlarrrrr :a015: a.s.

Son düzenleme:
:a015:güncelllllllllllllll ................................................. :enbuyukkk: :1hug:

cnm hala senı bılgılendıren olmamıs neyse bızım kk kızları yetısır en kısa zamanda merak etme

bende umutluydum bu başkıgı acarken ama saol canım hayırlısı bakalım ..özel msj dedıler onuda ayarladım sadece sızlerden bı hbr beklıorum benı baglayan bişey yok hemen anında ucup gelebılırım ama emın oluncakbıyer arıorum hepsı bu..

tşkler canım kib

Zorr bir durum.ama çabalarının olması güzel.sorun bu konuda yeterli deneyime sahip kişi sayısının az olması sorununuza çözüm bulunmasını engelliyor.
oyunca olma isteği,genç kızlarımızda erkeklerin pilot olma isteği gibi eşdeğer beklentilerde.çevremde çok arkadaş tanıyorum buişe meraklı.ama kanımca amatör bir tiyatrodan başlayarak bu isteğini amatörce değerlendirebilirsin.şayewt çok kabilitli isen,seni keşfederler ve bir diziye oyuncu yaparlar..sonra orada ne olabilir bir düşün,,güzellik şart,ve buna bağlı bir çok yaklaşımlar.ne demek istediğimi sende anlarsın..
bunun gibi nedenler ile kişiler sana akıl ve danışıklık etmek istememiş olabilirler. bakınız Nurseli İdiz yılların sanatçısı,Hadi Çaman ha keza aynı şekilde.yani kardeşim bu yol zor bir süreç..bence kendini fazlaca kaptırma bu işlere...okulunu oku,akıllı seni kollayabilecek bir kişi ile birlikte ol.ve muhakkak bir iş sahibi ol ve yaşamını devam ettir..sonra yine yazarım istersen hoşçakalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…