en çok neye gülersiniz?

walla gulmk icin muthis bi espiri veya acaip komik bisey oldugunu beklemeyen, en kucuk espirden, en soguk espirisine kadar herseye gulebilen, gulec bi insanim :27:

gülmek ıçın bır sebebe ıhtıyacım yoktur herşeye gülerım :25:
bazen en uygunsuz zamanlarda bıle suratımda şapşal bı sırıtma vardır :27: çok sınır bozucu bı durum aslında

kendini bişey sanıp saçma sapan şeyler söyleyip hareket edenlere:52::52:

dusene cok gulerım tutamam kendımı o an gulemesem bıle ılk fırsatta guler gulemedıgımın acısını cıkarırım :52:

aynen,düşene çok gülerim.kendim düşüncede aynı şekilde basarım kahkahayı:1:..zaten normalde de gülmek için bir sebep aramayan biriym.

:37:
ota b.ka :)))
gülmeyi çok severim
en son otobüsteyim,şu karikatür geldi birden aklıma
yüzümde şapşal bi gülümseme,akabinde kahkaha :)) hemen telefonu aldım elime sanki mesaj gelmiş de ona gülmüşüm gibi yaptım.
utandım ama yaa:))

işte o karikatür ;
Eki Görüntüle 358546

Allah iyiligin versin okulun kutuphanesindeyim suanda engel olamadim bastim kahkahayi. hala da yuzumde aptal bi siritma var :D ay... fena oldum :1::1:

aptal mankenlere , güzellik geçici aptallık kalıcı

Gülmek için sebebim çok.
Ama en çok Fırat okurken gülüyorum.

geçen esra ceyhanın programında konu boşanmadan başka kadınlarla yaşayan erkekler konusu vardı tabi bu arada erkeklerde tel açıyor

telefondaki erkek: ben hanımıma ısınamadım ondan dolayı boşanmadan başka hanımla birlikteyim
esra ceyhan: kaç çocuğunuz var?
telefondaki erkek:7 tane çocuğum var

gelde gülme!!!!!!!!!!!!!!

gülmek için sebep hep bulurum..
gülmeyide severim..
ve gülen insanların hayata daha pozitif baktığına,daha olumlu ılımlı olduğuna inanırım.. :34:

Back
X