En çok uyguladığınız makyaj tekniği hangisi ?

yeliz8245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
25
5
1
42
Günlük olarak uyguladığınız ve özel günlerde uyguladığınız en popüler makyaj tekniğiniz hangisi kızlar ?

Valla bana da yardımcı olun. Bir makyaj tekniğini benimseyemedim. Yani aslında kendi tecrübelerimden ve izlediğim makyaj videolarindan baya bir teknik biliyor gibiyim. Profesyonel olmasa da kendime yetecek kadar biliyor ve yapabiliyorum. Ama ben far ve rimel kullanımı noktasında sürekli kararsız kalıyorum. En az 3 ton ile uygulanan boyutlu far uygulaması, eyeliner ve rimel yapıyorum. Bu sadece tekniğin birisi. Digeri; tek renk far ve sadece rimel. Öyle kararsız kalıyorum ki hangisini benimsesem. Diye. Ben bazen makyajsız da olabiliyorum. Yani o ki ben önemsemiyorum. Herşeyi deneyip kullanasım var. Sizce bir teknik benimsemeli miyim? Yoksa sürekli değişik değişik dışarı çıkıp işe gitmemde bir tuhaflık olur mu? Bana da yardımcı olun. Bazen de diyorum ki sadece eyeliner ve rimel kullanayım fardan vazgeçeyim. Ne bu işin doğrusu. Hangisi benimsenmeli. Ayrıca ben çevremde far kullanan kimseye rastlamiyorum. En çok eyeliner.
Kısacası ben tarzımı bulamadım. Belki de değişik değişik görünmek hoşuma gidiyor.

Back