En çokta geceleri canı çok yanıyor insanın..

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kalbimi dinlesem koşa kışa giderdim ona giderim.. Ama Mantığına herşeyine söz geçiriyorsun olmayacağı kanısınada varıyorsun. Ama işte şu gönül geceleri bir farklı oluyor. Kendi kendine isyan ediyor.. Neden olmadı ki? Neden olmuyor? Neden her seferinde hayal kırıklığı? Bazen çok özlüyorum bunu kendime bile söyleyemiyorum geçecek elbette.. Çok zor ama geçecek..

Kalbimi dinlesem koşa kışa giderdim ona giderim.. Ama Mantığına herşeyine söz geçiriyorsun olmayacağı kanısınada varıyorsun. Ama işte şu gönül geceleri bir farklı oluyor. Kendi kendine isyan ediyor.. Neden olmadı ki? Neden olmuyor? Neden her seferinde hayal kırıklığı? Bazen çok özlüyorum bunu kendime bile söyleyemiyorum geçecek elbette.. Çok zor ama geçecek..

Geçecek, emin ol geçecek.
Herşey geçiyo, bu da geçecek.

Geçecek, emin ol geçecek.
Herşey geçiyo, bu da geçecek.
Evet biliyorum 3 yıllık sevdiğim adam bile geçti acısı bitti.. Eminim ki Buda geçecek sadece zaman.. İlk defa mantığımla hareket ettiğim için zorlanıyorum. Hep derdim sevgi varsa herşey olur Herşeyin üstesinden gelir diye. Ama sevgi üstün gelmiyor. Geleceğimi düşündüğüm de çok yıprancamı biliyorum. 8 ayda bile yıprandım..

Hakinizda hayirlisi.gecer elbet.herseyi zamana birak

Allah yardımcınız olsun. O kadar iyi anlıyorum ki seni. 2 senemi sildi attı benim de. Öyle büyük bir acı çekiyorum ki. Yazıyorum yazıyorum siliyorum sonra. Yazsam ne değişecek ki? Ama bir gün geçecek, öyle bir geçecek ki... O geceler huzurla uyuyacaksın inan bana.. Uyuyacağız

4 yıldır geçmiyor unutamıyorum ağlıyorum rüyalarıma giriyor . Her gün aklımda .Daha da kötüsü evlendi bu süreçte :) Ama ben hala unutamıyorum öyle çok özledim ki artık hayatımın normal akışına ayak uyduramıyorum her zaman mutsuzum dayanacak gücüm kalmadı . Bazen uzaktan gidip izlemek geliyor içimden hiçbişey yapamıyorum öyle çaresizim ki , sanırım hastayım ... Düşünüyorum hangi takıntı insanı böylesine acıtıp yakar ki . Benim kimseye bir zararım yok kendimden başka hayatlarına hiç burnumu sokmadım. Sadece seviyorum gizlice kimse duymadan kimseyi rahatsız etmeden. Ama hayatım bitti devam edemiyorum , siz söyleyin ben napim ...

4 yıldır geçmiyor unutamıyorum ağlıyorum rüyalarıma giriyor . Her gün aklımda .Daha da kötüsü evlendi bu süreçte :) Ama ben hala unutamıyorum öyle çok özledim ki artık hayatımın normal akışına ayak uyduramıyorum her zaman mutsuzum dayanacak gücüm kalmadı . Bazen uzaktan gidip izlemek geliyor içimden hiçbişey yapamıyorum öyle çaresizim ki , sanırım hastayım ... Düşünüyorum hangi takıntı insanı böylesine acıtıp yakar ki . Benim kimseye bir zararım yok kendimden başka hayatlarına hiç burnumu sokmadım. Sadece seviyorum gizlice kimse duymadan kimseyi rahatsız etmeden. Ama hayatım bitti devam edemiyorum , siz söyleyin ben napim ...
Ufff canım benim okurken içim kalbim acıdı bnmde.. Sanırım biraz taş kalpli olmak zorundayız adam evlenmiş hayatına tıkır tıkır devam ediyor. Lütfen az bencil ol kendini daha çok sev.. Bende kendimden çok karşımdakini seviyorum değer veriyorum. Ama sanırım bu yaptığımız en büyük hata , 1 ayı geçti Bnmde bazen çok dibe çöküyorum bazen iyi ki bitti diyorum.. Ama o kadar belli ki olmucamız.. Ondan tek sevgi istedim sadakat sabır istedim o bana göre daha bencil kendi zevkleri her zaman ön sırada.. 4 yıl geçmiş kafanız da kendiniz kurduğunuz şekle aşık oluyoruz. Evlenmesi bile soğutmadı mi sizi kendinden?

Bunu okuyunca canim içim ağrıdı.. kalp agrisi.. Peki yormuyor mu bu sizi..Birilerine sans vermek zorundasiniz.. Adam evlenmiş hayatını kurmuş .Sevseydi yapar mıydı? Gelirdi size.. Ama o hayatını yaşarken siz onu sevmeye devam ederek hayatınızı mahvediyorsunuz.. Kendinize acıyın biraz. Evet coook ama cooooook zor.. insanın canından can gidiyor. Ama yapacak birşey yok.Kader ..ve kabullenmek lazım.Kabullenmelisiniz..

Konu sahibi bol dua edin.. Sizi sadece tek iyi edecek şey Dua ,Sabır ve Zaman..Allah büyüktür.Daha büyük acıları yaşayanları düşünün.. Cook zor .. çok ama çok zor.. Ben de zor zamanlar geçiriyorum.Çok ağır geçiyor.Yara yara geçiyor. Zaman geçsin biran önce istiyor insan... Nasibimiz kadar varız dünyada.. Nasipten öte köy yok..Ne kadar zorlarsak zorlayalim.. olmuyor.. Allah buyuk..ol der ve olur.. Duaya devam.. Hayırlı aydayiz.. Rabbim Ramazan ayının hurmetine gonlumuzdekini verir inşAllah..

Konu sahibi bol dua edin.. Sizi sadece tek iyi edecek şey Dua ,Sabır ve Zaman..Allah büyüktür.Daha büyük acıları yaşayanları düşünün.. Cook zor .. çok ama çok zor.. Ben de zor zamanlar geçiriyorum.Çok ağır geçiyor.Yara yara geçiyor. Zaman geçsin biran önce istiyor insan... Nasibimiz kadar varız dünyada.. Nasipten öte köy yok..Ne kadar zorlarsak zorlayalim.. olmuyor.. Allah buyuk..ol der ve olur.. Duaya devam.. Hayırlı aydayiz.. Rabbim Ramazan ayının hurmetine gonlumuzdekini verir inşAllah..
Çok güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim evet haklısınız Allah büyük. Allah belki bizi koruyordur çünkü hep hayırlısı olsun diye dua ederdim Allaha ve yine de öyle dua ediyorum rabbim herkese güç versin. Bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Çok güzel şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim evet haklısınız Allah büyük. Allah belki bizi koruyordur çünkü hep hayırlısı olsun diye dua ederdim Allaha ve yine de öyle dua ediyorum rabbim herkese güç versin. Bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Kesinlikle belki daha iyisi olacağı için.. ya da bazı durumlar aradaki bağın sınavı aynı zamanda.Belkide zamani degildir.. Hayat hiç belli olmaz..Ayrılıp yıllar sonra bir anda evlenenleri bile duyuyorum.. Hayırlısı Rabbimden.. Bizim sınavımız bu.. Bazı insanlar kolayca kavuşur sevdicegine bazıları da engebeli uzun yollar sonra.. Mevlam neylerse güzel eyler ..Duayı bırakmayın yeterki.. Bu halimize de şükürler olsun.. Dayanılmaz hal alıyor bazen insanın içi agriyor kalbine hançer saplanir gibi.. Rabbim büyüktür. Vardır bir bildigi..Kaderimiz neyse onu göreceğiz.. Üzülmekten korkmayın.. Üzülün.. Dibine kadar .. ağlayın.. içinizde bir zerresi bile kalmasin..

Back
X