En coook neyi özlediniz ?

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Ameliyattan sonra iyilesme suresince en çok neleri ozlediniz ?

Ben;
1.istedigim gibi yatabilmeyi cok ozledim
2. Yemek yiyebilmeyi cok ozledim
3. Yuzumu yikamayi cook ozledim
4. Bide gÜlebilmeyi özledim

kız oske Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 inşallah bu sorunlarından kısa sürede kurtulursun canım. bu arada benim gözümü korkutma lütfen zaten iki ayrı ameliyatı birden olacağım. güzelleşeyim derken umarım psikolojim bozulmaz...eyvahedigeldismile

valla cnmm bnmmm bennn amelyattan ertesi gün yemek yedimm agırıdı tabi burnum ama açlıktan ölcektim:):):)saydıklarının hepsi özleniyor tabiki:)ama en çok rahatca yatabilmeyi insan çok istiyor..bide uykuda iken deli gibi yatarım burnuma elimi değdiririm diye çok korkuyordum arada degdirdimde ama çok şükür hızlı vurmadım:)

Yaa bende yemek yiyorumda ole cok rahatca degil corbaya verdim kendimi ama ama 1 kilo bile weremedim yaaa :)
Sole bi whopper yemeyi ozledimm

Ben;

Bunlara ek olarak esneyebilmeyi!
Rahatlıkla eğilip kalkmayı
Hapşurabilmeyi !
Çekirdek çitlemeyi:)
Burnumu korkmadan silebilmeyi.

valla say say bitmez...

valla bugün 4. gün benim iştahımın maşallahı var. çok rahat ağzımı açıp yiyebiliyorum, yalnızca tadını tam olarak alamadığımdan keyif alamıyorum. ama ben en çoook balkona çıkıp hafif rüzgar eserken türk kahvesiyle sigaramı içmeyi çok özledim:( bu arada senin alçı çıktığında hiç morluk görünmüyor ozkecim. 7. güne geçiyormu morluklar? ben çok umutsuzum- hiç geçmiycek gibi

Benim 3 ay oldu.En çok sümkürmeyi özledim yahu :)))
Ha birde burnumun ucu halen şiş. Şişsizliği özledim :P

Manikkedicim ben 4 gun araliksiz buz uyguladim bide krem kullandim onda, cabuk gecti morlugum heralde

Ben;

Canım ameliyat olalı nekadar olduki senin. Valla benimde 3.5 ay oldu hala tam esneyemıyorum ama gülebiliyorum sonunda :) istediğim gibi yatamıyorum dışı değil ama içinde ödemler inmedi henüzzz. Ve hala burnuma yüklenemediğim için kremle temizliyemiyorum.

Ben;

Bunlara ek olarak esneyebilmeyi!
Rahatlıkla eğilip kalkmayı
Hapşurabilmeyi !
Çekirdek çitlemeyi:)
Burnumu korkmadan silebilmeyi.

valla say say bitmez...

Al bendende okadar ama eğilip kalkmak zorundayım köpek besleyince wc temizleme uğruna :) ben bandajlıyken çok hapşurmuştummm valla doktorumda rahat rahat hapşur korkma demişti. Burnumu silemiyorum halaa korkudan :)

valla bugün 4. gün benim iştahımın maşallahı var. çok rahat ağzımı açıp yiyebiliyorum, yalnızca tadını tam olarak alamadığımdan keyif alamıyorum. ama ben en çoook balkona çıkıp hafif rüzgar eserken türk kahvesiyle sigaramı içmeyi çok özledim:( bu arada senin alçı çıktığında hiç morluk görünmüyor ozkecim. 7. güne geçiyormu morluklar? ben çok umutsuzum- hiç geçmiycek gibi

Morluklar tam 15 günde geçiyor ama hafif göz altında sarı renk kalıyor oda hemen geçiyorr merak etme bende öyle olmuştuu

çok saol ozke ve pink- ben buz konusunda kötü bir hastaydım, fazla uygulayamadım. gece çıktım ameliyattan sonra da 1-2 saat uygulayp uyudum. sonrasında da faydası olmaz dediler diye hiç koymadım buz. bugün başladım tekrar:)) hey allahım. lasonil sürüyorum ara ara. bakalım allah sonumuzu hayır etsin. salı günü alçı çıkıcak ben o zamana morluk-sarı olabilir ama- şu anki morluk geçicek diye düşünmüştüm. bakıcaz- nasip:) tekrardan teşekkürler ikinizede xx

ben alçı çıkınca daha bi tedirgin olmuştum bandaj yeterince koruyamaz diye belim boynum tutula tutula yattım koltuk köşelerinde
dikkat et uyku sersemi çarparşın falan bişi olur pıtırcığım

ameliyatdan kac zaman sonra yatarken yan yatilabilir..? ben sirf yüz üstü yatmasini seviyorum baska türlü uyuyamiyorum bile...nasil yapcaksam ameliyatdan sonra bilmiyorumkismile

ameliyatdan kac zaman sonra yatarken yan yatilabilir..? ben sirf yüz üstü yatmasini seviyorum baska türlü uyuyamiyorum bile...nasil yapcaksam ameliyatdan sonra bilmiyorumkismile
Bende oyleydim suratımı yastığa gomup uyurdum ama ameliyat olduktan sonra isler değişiyor istediğim gibi uyuyamasamda sabit uyumaya mecbur kalınca alışıyorsun

Back
X