En doğal burnu kim yapıyor?

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

8 ay geçti Abdülkadir Göksel'e ameliyat olalı ve yeni resimlerimi yükledim. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bence doğal burun istiyorsanız Göksel bey bir numara, zaten istesenizde farklı bir şey yapmayacaktır :KK66:
Çok güzel olmuş. Senin adına çok sevindim. Ben de olmak istiyorum ama Ankara'da yaşadığım için nasıl olur bilemiyorum İstanbul'da olmak. Keşke Ankara'da da onun gibi biri bulabilsem.

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bende Muhammet beye 2 kere muayene oldum ama bana hiç böyle bilgi vermedi? Siz nasıl öğreniyorsunuz içerideki kemiğin eğri olduğunu fln.o_O Muhammet Bey eliyle burnumu kaldırdı boyuna fln baktı o kadar. Acaba tam ilgilenmedi mi benimle... :110:

Yardımcı olabilir misiniz? Aklıma çok takıldı ya :KK43:
Herkese öyle yapıyor canım, zaten ameliyatta açınca görüyor burnun içini bir de eğriliği falan aks durumunu o görüyor zaten. Açık teknik kullandıgı için kemiği tamamen görüyor açınca. Bir de dokunuyor bastırıyor orasına burasına, benim revizyon gereken burnuma görmem lazım dokunmam gerek kemiği anlamam için demişti ben kendisine revizyon olcam önceki doktorum birşey yapmamış burnuma da saolsun.

Herkese öyle yapıyor canım, zaten ameliyatta açınca görüyor burnun içini bir de eğriliği falan aks durumunu o görüyor zaten. Açık teknik kullandıgı için kemiği tamamen görüyor açınca. Bir de dokunuyor bastırıyor orasına burasına, benim revizyon gereken burnuma görmem lazım dokunmam gerek kemiği anlamam için demişti ben kendisine revizyon olcam önceki doktorum birşey yapmamış burnuma da saolsun.

Çok teşekkür ederim canım :KK51: valla içim rahatladı Hoppa

merhaba,
selam burnunuzdan su an memnunmusunuz hersey yolundami

benim için kesinlikle doktorum reşit burak kayan diyorum.instagram profilindeki çalışmalarını incelemenizi tavsiye ediyorum

merhaba geçen ay kuzenim yaptırdı bende aynı doktordan 2 ay önce meme ameliyatı oldum ve harikalar yaratıyor muhteşem bir doktor inanın abartmıyorum kendinizi gözü kapalı emanet edebileceğiniz biri şiddetle tavisye ederim. Plastik Cerrah Dr. Ali Cemal YILMAZ İstanbul Maltepede kendisine ait muayenehanesi var ve şuanda Diyarbakır Memorial hastanesinde çalışmaktadır. Ameliyat detayları ile ilgili sormak istediğiniz birşey varsa bana özelden ulaşabilirsiniz.

Ali Cemal YILMAZ Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/dralicemalyilmaz?fref=ts

facebook sayfasında daha önce ameliyat olan hastalarında resimleri yer almaktadır incelemenizi tavsiye ederim..

canım bende göğüs küçültme için randevu alıcam kendisinden ama önerirmisin ali cemal beyi

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

benim için kesinlikle doktorum reşit burak kayan diyorum.instagram profilindeki çalışmalarını incelemenizi tavsiye ediyorum
Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Back
X