EN DOĞAL BURUN ESTETİĞİ

Arkadaşlar Merhaba,
Tam 1 hafta önce Burun Estetik ameliyatı oldum ve sizinle yaşadıklarımı ayrıca iyileşme sürecini hiçbir şeyi unutmadan sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum.

İsterseniz fotoğraflarımıda siz ile paylaşabilirim.

Hepinize güzel burunlu iyi günler kızlar ;)

o zaman yeni fotoğraflarınızı eklemekle başlayabilirsiniz o zaman :) Gizem Karaca'ya çok benziyorsunuz, eminim burun estetiğinden sonra daha çok benziyorsunuzdur,geçmiş olsun:KK51:

Evet benzeten çok oluyor :) umarım güzel olcak ama şimdiden beğeniyorum aslına:) operasyon dan 1 gün sonra ve 1 hafta sonra ki fotoğrafı paylaşıyorum ;)
IMG_20140901_203310.webp
DSC_0612.webp

Benim yeni cici burnumu Op. Dr. Barış Keklik yaptı. Çok ilgili bir doktor. Benden daha nazlı bir hastası olmamıştır eminim:) ama saolsun hiç yeter yahu demedi. Daha 1 hafta oldu:) bugün çektiğim bir fotoğrafları göndereceğim. Atel çıktı şimdi bandajlıyım yakında oda çıkar. Ve atel çıktığında şiş halini bile çok sevdim:)
DSC_0628.webp

üsteki arkadasin dedigi gibi gizem karacaya benziyorsunuz (: burnunuzda hayirli olsun güzel olmus , bandajsiz halinide merak ediyorum (:

Yarın bandajlar çıkıyor kızlar:) şans dileyin. Hemen fotoğraf paylaşcam :) ta ta ta taaaam diye. Gizem Karaca çok güzl bir kız. Valla çok hoşuma gitti benzetmeniz :)

burnun cok tatli olmus:) cok agrin oldumu ameliyatan sonra?

Canım hiç dayanılmaz bir ağrım olmadı. olan ağrılarda ilaçla geçiyor hemen. Hayatım boyunca sanırım verdiğim kendim için en güzel karar oldu :) o kadar etkilediki beni artık kendime daha iyi bakmaya karar verdim hatta bugün diyete bile başladım :) akşamda bi spor salonu ile görüşmem var :) umarım şişlikler indikten sonrada bu kadar severim burnumu.

Canım hiç dayanılmaz bir ağrım olmadı. olan ağrılarda ilaçla geçiyor hemen. Hayatım boyunca sanırım verdiğim kendim için en güzel karar oldu :) o kadar etkilediki beni artık kendime daha iyi bakmaya karar verdim hatta bugün diyete bile başladım :) akşamda bi spor salonu ile görüşmem var :) umarım şişlikler indikten sonrada bu kadar severim burnumu.

bende istiyorum burun ve cene ameliyati olmayi fazla agri olmazsa iyi olur yani:KK51: spor olurda diyete baslayacak kadar kilolu degilsin bence :) sislik indikten sonra daha guzel olur ins.

çok teşekkür ederim. Sen daha önce ameliyat oldun mu? bizimle paylaşır mısın? ben eski halini yükledim sanıyordum unutmuşum:) eve geçer geçmez gönderim:) çok fark var.
Evet ben 1 önce oldum amelıyat benim cok fark oldu ama herkes doğal sanıyor estetık gıbı durmadı.Yüzüme en uygun burun oldu aslında daha kucugu yuzumde sırıtabılırdı ama ben yınede bıraz daha kucuk olsun ısterdım :/

Evet ben 1 önce oldum amelıyat benim cok fark oldu ama herkes doğal sanıyor estetık gıbı durmadı.Yüzüme en uygun burun oldu aslında daha kucugu yuzumde sırıtabılırdı ama ben yınede bıraz daha kucuk olsun ısterdım :/

öncesi sonrası hali var mı peki:) bence eminim çok güzel olmuştur. önemli olan estetik olduğu anlaşılmaması unutma bunu;)

Back
X