- 19 Haziran 2011
- 19
- 3
- 38
- Konu Sahibi penthesileia_i
Burun estetiği ile ilgili bilgi alışverişi ve danışma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bandajlar çıkıyor kızlar:) şans dileyin. Hemen fotoğraf paylaşcam :) ta ta ta taaaam diye. Gizem Karaca çok güzl bir kız. Valla çok hoşuma gitti benzetmeniz :)
Çok imrendim acıkcası cok harıka olmus bende boyle olmasını cok ısterdım burnumunVee kızlar hazırmısınız:) bandajlar çıktı dikişler gitti :) şişliklerim var ama böylede kalabilir :) yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 1236809 Eki Görüntüle 1236810 Eki Görüntüle 1236812
burnun cok tatli olmus:) cok agrin oldumu ameliyatan sonra?
çok teşekkür ederim. Sen daha önce ameliyat oldun mu? bizimle paylaşır mısın? ben eski halini yükledim sanıyordum unutmuşum:) eve geçer geçmez gönderim:) çok fark var.Çok imrendim acıkcası cok harıka olmus bende boyle olmasını cok ısterdım burnumun( eskı halı nasıldı
Canım hiç dayanılmaz bir ağrım olmadı. olan ağrılarda ilaçla geçiyor hemen. Hayatım boyunca sanırım verdiğim kendim için en güzel karar oldu :) o kadar etkilediki beni artık kendime daha iyi bakmaya karar verdim hatta bugün diyete bile başladım :) akşamda bi spor salonu ile görüşmem var :) umarım şişlikler indikten sonrada bu kadar severim burnumu.
bende istiyorum burun ve cene ameliyati olmayi fazla agri olmazsa iyi olur yanispor olurda diyete baslayacak kadar kilolu degilsin bence :) sislik indikten sonra daha guzel olur ins.
Doktor seçimi çok önemli aman dikkat et canım. Ağrı sızı yok ama merak etme![]()
evet simdiden arastirmaya basladim basarili bi doktor , senin gibi bizde guzel bi buruna kavusuruz ins.![]()
Evet ben 1 önce oldum amelıyat benim cok fark oldu ama herkes doğal sanıyor estetık gıbı durmadı.Yüzüme en uygun burun oldu aslında daha kucugu yuzumde sırıtabılırdı ama ben yınede bıraz daha kucuk olsun ısterdım :/çok teşekkür ederim. Sen daha önce ameliyat oldun mu? bizimle paylaşır mısın? ben eski halini yükledim sanıyordum unutmuşum:) eve geçer geçmez gönderim:) çok fark var.
Evet ben 1 önce oldum amelıyat benim cok fark oldu ama herkes doğal sanıyor estetık gıbı durmadı.Yüzüme en uygun burun oldu aslında daha kucugu yuzumde sırıtabılırdı ama ben yınede bıraz daha kucuk olsun ısterdım :/