En doğrusunu yaptığıma inanıyorum sizin düşünceniz nedir?

Mylife24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
422
144
18
Hayatta herkesin bir sınırı vardır, aşk ya da dostluk olsun elimden gelen çabayı göstermeme rağmen karşımdaki insanlar beni sevmiyorsa ve büyük bir haksızlığa uğradıysam ve bu durum benim sabrımın sınırına getirdiyse o insanları tamamen hayatımdan çıkarıp bana ulaşamayacağı şekilde engellerim ömür boyu ve neden bana bunu yaptınız seni affetmeyeceğim de demem, intikam asla almam ve onları asla affetmeyeceğimi hayatımda artık bir yerlerinin olmadığını da bilmezler onları hayatımdan silerim bir anda, ve böyle davranmaya hep devam edecem, sizce en doğrusu bu değil mi, siz olsanız ne yapardınız?

Linç yiyeceğimi hissediyorum ama yine de yazmazsam içimde kalacak 😀

İngilizce'de sık kullanılan kalıplaşmış bir deyim vardır 'şampanya problemleri' denir.
İnsanların eften püften meseleleri büyük bir sorun haline dönüştürerek şikayet etmesine atıfta bulunulur.

Ben de Türkçe'de bu tarz şeyler okuyunca 'rakı problemleri' diyorum artık. Gideni affetmemek, bir anda silmek, şöyle olmak böyle olmak... Ee zaten bunlar herkesin yapması gereken, normal davranışlar ama özellikle çok dramatize edilmesine anlam veremiyorum.

Konu sahibi sizden okuyunca genel yorum yapmak istedim, hayatınızda verdiğiniz kararlar ile mutluluklar dilerim size ❤

Hayatta herkesin bir sınırı vardır, aşk ya da dostluk olsun elimden gelen çabayı göstermeme rağmen karşımdaki insanlar beni sevmiyorsa ve büyük bir haksızlığa uğradıysam ve bu durum benim sabrımın sınırına getirdiyse o insanları tamamen hayatımdan çıkarıp bana ulaşamayacağı şekilde engellerim ömür boyu ve neden bana bunu yaptınız seni affetmeyeceğim de demem, intikam asla almam ve onları asla affetmeyeceğimi hayatımda artık bir yerlerinin olmadığını da bilmezler onları hayatımdan silerim bir anda, ve böyle davranmaya hep devam edecem, sizce en doğrusu bu değil mi, siz olsanız ne yapardınız?
Sana kötü gelen şey benim umrumda olmayabilir bu göreceli bişey bence

Sizi en tatmin eden çözüm buysa.
Yanlış da olsa tadını çıkarın.
Ben Geştalt reyisciyim.
Her davranış bir ihtiyaçtan doğar.
Ve sizin ihtiyacınız da böyle yol almaksa.
Size okey yani.
Bizi boşverin.

Linç yiyeceğimi hissediyorum ama yine de yazmazsam içimde kalacak 😀

İngilizce'de sık kullanılan kalıplaşmış bir deyim vardır 'şampanya problemleri' denir.
İnsanların eften püften meseleleri büyük bir sorun haline dönüştürerek şikayet etmesine atıfta bulunulur.

Ben de Türkçe'de bu tarz şeyler okuyunca 'rakı problemleri' diyorum artık. Gideni affetmemek, bir anda silmek, şöyle olmak böyle olmak... Ee zaten bunlar herkesin yapması gereken, normal davranışlar ama özellikle çok dramatize edilmesine anlam veremiyorum.

Konu sahibi sizden okuyunca genel yorum yapmak istedim, hayatınızda verdiğiniz kararlar ile mutluluklar dilerim size ❤
Teşekkür ederim

Bazen en güzel cevap, cevap vermemektir.
Haklısınız, insanlara üzüldüğümüzü söylesekte hatalarını kabul etmiyorlar bu yüzden haksızlığa uğradığımda kırıldığımı söylemeden direk engelliyorum kırıldığımı anlamışlardır diye umut ediyorum

Ben de oyleyim. Kendimi üzüp yormam.hayatımdan cikaririm. Simdiye kadar hayatimdan cikardigim insanlarin da eksikligini hic hissetmedim. Var olmalarina da gerek yokmus meger

Haklısınız, insanlara üzüldüğümüzü söylesekte hatalarını kabul etmiyorlar bu yüzden haksızlığa uğradığımda kırıldığımı söylemeden direk engelliyorum kırıldığımı anlamışlardır diye umut ediyorum
Anliyorlardir emin olun.. benim hayat felsefem bu.. uzaklaşıyorum direk . seviyor değer veriyorsa o koşar peşinizden neden kırıldın ne oldu diye zaten, telafi etmeye çalışır hatasını ..

Bende aynı sizin gibiyim, iyimi kötümü bilmem ama kendimi böyle yapınca daha iyi hissediyorum. Hic yüz göz olmadan hayatımdan çıkartıyorum

Anliyorlardir emin olun.. benim hayat felsefem bu.. uzaklaşıyorum direk . seviyor değer veriyorsa o koşar peşinizden neden kırıldın ne oldu diye zaten, telafi etmeye çalışır hatasını ..
Açıkçası insan affedince de galiba eskisi gibi olamıyor kendimde bunu gördüm çünkü kendimizi o kadar kötü hissettiriyorlar ki onlara olan sevgi de kalmıyor, bu yüzden hiçbir yerden ulaşamayacakları şekilde engelliyorum yıllarca, pişman olsalar bile haberim olmaz

Bende aynı sizin gibiyim, iyimi kötümü bilmem ama kendimi böyle yapınca daha iyi hissediyorum. Hic yüz göz olmadan hayatımdan çıkartıyorum
Ben hep böyle yaptım hiç bir şey demeden hayatımdan çıkardım çünkü hem dostluk hem aşk ilişkisi olsun o kadar çabadan sonra haksızlığa uğradıysam bir de bana neden böyle yaptınız dersem kendimi küçük düşürmüş gibi hissederim diye düşündüm hep ve bu yüzden hiçbir şey demeden ömür boyu bana ulaşamayacakları şekilde engelledim, pişman olsalar haberim olmaz çünkü bana ulaşamazlar, zamanında değerimi bilselerdi diye düşünüyorum

Peki memnunmusun bu kafadan? aynı kafa bende de var. zaman zaman sorguluyorum bu huyumu çok insan çıkardım hayatımdan, kimseye eyvaligim yok diye geziyorum ortalıkta. eşim bile diyor sen kafan atsa beni bile bırakırsın diyor 😂

Peki memnunmusun bu kafadan? aynı kafa bende de var. zaman zaman sorguluyorum bu huyumu çok insan çıkardım hayatımdan, kimseye eyvaligim yok diye geziyorum ortalıkta. eşim bile diyor sen kafan atsa beni bile bırakırsın diyor 😂
Ben haksızlığa uğradığımda bile geri adım atan taraf oldum yine de iyi davrandım ama bu davranışımın karşılığında yine de kötülük gördüm, herkese iyi olmak yaramıyormuş bunu anladım, zaten ben bir insanı kolay kolay ömür boyu engellemem hayatımdan, bana defalarca haksızlık yapmış olması lazım herkesin bir sınırı var sonuçta benim de o sınırıma gelince hiçbir şey demeden direk engelliyorum, intikam alma huyum asla yok sevmem zaten böyle şeyleri, hiç bir şey demem direk engellerim karşımdaki kişi pişman olsa da bana ulaşamaz

Senin doğrun bu. Bir arkadaşımın da buydu beni sildi. Çok konuşmaya çalıştım olmadı. Yaptığınız sizi seven insanları uzebiliyor en azından bir kaçını. Belki sorun sizin sandığınız gibi değil siz büyütmüş olabilirsiniz. Konuşmak lazım. Tabi senin kararın sonuçta

Bende öyle yapıyorum hiç münakaşaya bile girmem engelle sil ve bitti... Ohhhhh

Back
X