EN EN EN ERKEN GEBELİK BELİRTİLER NELERR. BAT 20 21 22 23 24 TOPLANN :)

emosumveys

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
224
92
13
Eğer ki gebeysek bebişlerimiz tutunmuşsa sizce en erken gebelik belirtileri neler :)

Adet olurkenki rutinlerin olmaması. Her adetten önce rutin sivilce çıkardı benim mesela o ay çıkmadı. Kasık ağrısı genelde adet öncesi olabilir ama bel ağrısı çok kendini belli ediyor gebeliğin başında

Ya kizlar genelde oyle duyuyorum hamilelgin en belirgini kabızlıkmis kabiz degilsen hamile degilsin diyorlar ne kadar dogru bilgisi olan varmi

Eğer ki gebeysek bebişlerimiz tutunmuşsa sizce en erken gebelik belirtileri neler :)
1 yılı geçik uzun uğraşlar ve sorunlarla bende sürekli gece gündüz araştırıyordum o kadar stresli bir süreçki her ay kendimi dinlemekten acaba hamilemiyim diyordum şükür ki rabbim bu duyguyu bana da tattırdı belirtilere gelince;adet belirtileri ile gerçekten aynı adet olacakmışsın gibi kasıklarda Bir ağrı Sürekli geldi mi gelmedi mi diye günler geçmek bilmiyordu ağrı bazen ortada bazen solda bazen sağda oluyordu,göğüs hassasiyeti, göğüs uçlarında renk değişimi olmadı, bende aşırı koku hassasiyeti,bulantı ve göbek deliği çevresinde de kasık ağrısı gibi ağrılarım oldu,iştahımda bi değişiklik yoktu,idrar rengi falan yazanlar oluyordu bazen onda da değişiklik yoktu.Hamile kalirsam bende kesinlikle buraya yazacağım demiştim rabbim dileyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…