chicaloca Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 313 74 38 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #1 kıxlar 4 haftalık hamıleyım kasık agrım var cok sıddetlı dusuk olur mu bu haftada
D dudi Nirvana Kayıtlı Üye 15 Nisan 2008 1.488 182 688 Almanya 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #2 Bazi kadinlar hamile oldugunu anlamadan bile dusuk yapabilirler yani heran olabilir bunun Zamani yokama her kasik agrisida dusuk degildir kendinizi korkutmayin
Bazi kadinlar hamile oldugunu anlamadan bile dusuk yapabilirler yani heran olabilir bunun Zamani yokama her kasik agrisida dusuk degildir kendinizi korkutmayin
C cansuaslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 265 31 53 Bursa 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #3 chicaloca .!.: kıxlar 4 haftalık hamıleyım kasık agrım var cok sıddetlı dusuk olur mu bu haftada Genişletmek için tıkla... Kotu şeyler düşünmeyin kasik ağrısı o haftalarda normal diye biliyorum .içinizin rahat etmesi Icin doktorunuza danışın bence .allah korusun diyelim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Son düzenleme: 6 Ağustos 2014
chicaloca .!.: kıxlar 4 haftalık hamıleyım kasık agrım var cok sıddetlı dusuk olur mu bu haftada Genişletmek için tıkla... Kotu şeyler düşünmeyin kasik ağrısı o haftalarda normal diye biliyorum .içinizin rahat etmesi Icin doktorunuza danışın bence .allah korusun diyelim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
M Mykelebek Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 23 0 1 İstanbul 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #4 chicaloca .!.: kıxlar 4 haftalık hamıleyım kasık agrım var cok sıddetlı dusuk olur mu bu haftada Genişletmek için tıkla... 2 hamileligimde kaşık agrisiyla geçti çünkü rahim büyüyor bundan doğal birsey yok. Boşuna üzülmeyin doktorunuz ztn soyleyecrktir Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
chicaloca .!.: kıxlar 4 haftalık hamıleyım kasık agrım var cok sıddetlı dusuk olur mu bu haftada Genişletmek için tıkla... 2 hamileligimde kaşık agrisiyla geçti çünkü rahim büyüyor bundan doğal birsey yok. Boşuna üzülmeyin doktorunuz ztn soyleyecrktir Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
chicaloca Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 313 74 38 8 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #5 soyledım doktora dedıgınz gıbı dedı ılk oldugu ıcın telaslanıyorum
gulken00 Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 909 49 318 11 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chicaloca #6 Ahh bu telaşlar bende şuan aynı telaşlardayı. Tedirginim sürekli Allah yardımcımız olsun :)