- 19 Kasım 2024
- 6
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi kerimankekreli
-
Evet kan testi verdim beta hcg 700 çıktı progesteron 24 doktorum sağlıklı gebelik gözüküyo dedi cuma günü tekrar gidicem
Predictör markasıHangi markayla test yaptınız acaba
Hayırlısı olsun sizede az bi siliklikte bile olsa pozitif oluyo hemen kan verin beta hcg 500 üstğndeyse sağlıklı gebelik olarak yorumlanıyoBenim testim de bu şekilde çıktı
Markası artimed ama güvenenlerim regl günümü bekliyorumHayırlısı olsun sizede az bi siliklikte bile olsa pozitif oluyo hemen kan verin beta hcg 500 üstğndeyse sağlıklı gebelik olarak yorumlanıyo
Regli gününüze az varsa bekleyin ama ben sizin yerinizde olsam hemen kan verirdim muhtemelen yeni gebelikMarkası artimed ama güvenenlerim regl günümü bekliyorum
2 gün var dahaRegli gününüze az varsa bekleyin ama ben sizin yerinizde olsam hemen kan verirdim muhtemelen yeni gebelik
Az varmış ama ben olsam hemen doktora giderdim iki üç saatte sonuç çıkıyo heycandan bekleyemezsim2 gün var daha
Kaset test yaptım negatif çıktı o yüzden heveslenmek istemedimAz varmış ama ben olsam hemen doktora giderdim iki üç saatte sonuç çıkıyo heycandan bekleyemezsim
Naptiniz sonuç nedirKaset test yaptım negatif çıktı o yüzden heveslenmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?