Gebeliğe Hazırlık En erken gebelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

trabzonlugelinn611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
16
10
3
29
Arkadaşlar hayırlı günler en son 24 haziranda adet oldum düzenli olarak 29-30 günde adet oluyorum uygulamalardaki yumurtlama günlerini degerlendirdim 7 temmuzdu yumurtlama günüm dünden beri mide bulantım var adet günüme de 10 gün var neredeyse hamileliğin ilk gunlerinde böyle mide bulantısı yaşayan oldu mu birde gebelik testi alsam çıkar mı ki adetime 10 gün var cikmaz diye düşünüyorum

Arkadaşlar hayırlı günler en son 24 haziranda adet oldum düzenli olarak 29-30 günde adet oluyorum uygulamalardaki yumurtlama günlerini degerlendirdim 7 temmuzdu yumurtlama günüm dünden beri mide bulantım var adet günüme de 10 gün var neredeyse hamileliğin ilk gunlerinde böyle mide bulantısı yaşayan oldu mu birde gebelik testi alsam çıkar mı ki adetime 10 gün var cikmaz diye düşünüyorum
İstersen 1 hafta daha bekle çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra idrarda belli oluyor. Mide bulantısı ve göğüslerde şiddetli ağrı yaşamıştım ben inşallah hamilesindir 💐

Çıkmaz. Bu kadar erken mide bulantısı olmaz. Sebebi başkadır. Regli gününüzü beklemekten başka çare yok.

Mide bulantısı 7. 8. Haftalarda başlıyor.
Bence en erken belirti göğüs ve koku hassasiyeti.

Bende kasık ve bel ağrısı olmuştu ama mide bulantısı 3-4 ay civarı başlamıştı. Mide bulantısı stresten de olabilir. Umarım her şey gönlünüzce olur 💐

Bulantı için erken. Hep onu düşünüyorsanız psikolojik olarak mideniz bulanır. Genelde bizim gibi gebelik isteyenler psikolojik belirti görüyor.

Psikolojik olabilir bulantın canım yada havalardan olabilir umarım vardır bebiş benm adetten 3 gün önce çıkmıstı silik ama hiç belirtim yoktu sadece adet günü kasık ağrım oldu 2 gün hafif hafif

benim 43.gümd belli oldu ama bünyeye göre değişiyor. bazen geç döllenme olyor beklerken üzülüyor yanılıyor insan

Tansiyon düşmem de var. Bir önceki gebelikte göğsümn üstüne yatamamıştım yumurtlamadan 5 6 gun sonra şiddetle başlamıştı göğüs ağrısı, koku hassasiyeti, ani hareketlerde göz kararması olmuştu hep. Ama şuan göğüste ağrı filan yok. Bence en belirgini göğüs ağrısı.

Back
X