Gebeliğe Hazırlık En erken hamilelik belirtileri ne zaman olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Merhaba
Ben 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum. İğnenin tutup tutmadığını anlamaya çalışıyorum. Adet dönemini beklemeden en erken ne zaman öğrenebilirim. Döllenme sonrası ilk belirtiler nedir

4 günde herhangi bir belirti olmaz. 10 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz

Merhaba
Ben 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum. İğnenin tutup tutmadığını anlamaya çalışıyorum. Adet dönemini beklemeden en erken ne zaman öğrenebilirim. Döllenme sonrası ilk belirtiler nedir
Ne bileyim, kaşık ağrısı, baş ağrısı ya da yerleşme kanaması falan 10 gün sonra mı oluyor hepsi 🙄

Merhaba
Adet gecikmesi olmadan kolay kolay belirti olmuyor canım tabi her kadının vücudu farklı olduğu için erken yada geç belirti yaşayabilir

Merhaba
Canım kişiye göre değişiyor ya..adet düzensizliği olan arkadaşım iki buçuk aylık hamile imiş hiç haberi yok ne belirti ne bişey..kimisinde ise hemen bel ağrısı olur yada sancı vs vs.. kişiye özel oluyor yani bu durumlar.. Rabb'im gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah nasip eder

Merhaba
Çatlatma iğnesinin 14.gününden önce doğru sonuç alamazsın içinde hcg olduğundan hep pozitif sonuç verir testler beklemekten başka çare yok belirti arama olduğun tedavide aldığın hormonlardan dolayı bir sürü yalancı belirti olur.

Canım kişiye göre değişiyor ya..adet düzensizliği olan arkadaşım iki buçuk aylık hamile imiş hiç haberi yok ne belirti ne bişey..kimisinde ise hemen bel ağrısı olur yada sancı vs vs.. kişiye özel oluyor yani bu durumlar.. Rabb'im gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah nasip eder
Beklemek çok zor. İnsan bir an bir belirti gözlüyor içte🥰 Mecbur bekliyorum bir 10 gün. Amin inşallah ❤️

Çatlatma iğnesinin 14.gününden önce doğru sonuç alamazsın içinde hcg olduğundan hep pozitif sonuç verir testler beklemekten başka çare yok belirti arama olduğun tedavide aldığın hormonlardan dolayı bir sürü yalancı belirti olur.
Evet kuzu bekliyorum mecbur bir 10 gün daha. Belki bir belirtisi vardır diye düşündüm. Kaç gündür bedenimi gözlemiyorum. İr değişim tepki var mı diye ☺️🥰

Benim tahmini yumurtlamadan tam 1 hafta sonra mide bulantım olmuştu. Tam o gün ev taşıyordum yorgunluğuma vermiştim. Sonrasında kendimi hep yorgun hissettim zaten. İlk mide bulantısından 2 gün sonra tekrar mide bulantısı oldu.

Benim tahmini yumurtlamadan tam 1 hafta sonra mide bulantım olmuştu. Tam o gün ev taşıyordum yorgunluğuma vermiştim. Sonrasında kendimi hep yorgun hissettim zaten. İlk mide bulantısından 2 gün sonra tekrar mide bulantısı oldu.
İğneden bir hafta sonra mı Niğde bulantısı yaşadın canım sen

Hamileliğimi öğrendikten sonra başladı belirtiler. 6 haftalıkken bulantı ve göğüs hassasiyeti birde sık sık idrara çıkma başka bi belirti yoktu.

Evet iğnenin 12.günü daha test yapmadım cesaretim yok çünkü bugün acile gideceğim ama belki orda yaparlar ya korona oldum ya da hamileyim belirtilere bakılırsa 😄
Bugün erken test için yavrum ilişkinin 12 günü olunca çıkar yarın yani:) inşallah korona değil bebiştir banada haber et mutlaka ne kullandın sen klomen mi

Bugün erken test için yavrum ilişkinin 12 günü olunca çıkar yarın yani:) inşallah korona değil bebiştir banada haber et mutlaka ne kullandın sen klomen mi
İkisinide yapmadı enfeksiyon var mı diye bi test yaptı benimde işime geldi😄 femara kullandım klomen hiç işe yaramadı aslında femara ilede olmadı demiştik ama adetin 23. günü büyüdü yumurtam 🤗siz ne kullanmıştınız

Back
X