Benimde başim donuyordu iş goruyodum mesela bir anda gozum karariyordu en erken ordan anladim çunki normalde olmazdi kasiga ara sira gelen siddetli kramplar birde insallah hamilesindir stress yapmamaya çaliş cok duṣununce piskolojik belirtiler oluyor artik bedeni dinleyinceSelam adetime 9 gun var 1 sene once kimyasal hamilelik yasadım esimdede sorun vardi. Simdi doktora gitmiyoruz diye sonuc ne bilmiyoruz.bende kac gündür bas gicellenme ve 2 3 gundurde midde yanmasi var ve aff ederseniz bugun akintimda çoğaldı.boyle olub hamile olan varmi.bide ben pcosum.4 yildir ugrasiyoruz bir turlu olmuyo
InşAllah canim bir kac gun once bendede oluyodu baş donme göz kararma şimdi yok kasıklarda ara ara agrıyo.pidkolojik olduğundada korkuyorum bazen çok isdiyorum diye hep soyluyorum bubay bisey dusunmiycem olmuyo yapamıyorumBenimde başim donuyordu iş goruyodum mesela bir anda gozum karariyordu en erken ordan anladim çunki normalde olmazdi kasiga ara sira gelen siddetli kramplar birde insallah hamilesindir stress yapmamaya çaliş cok duṣununce piskolojik belirtiler oluyor artik bedeni dinleyince
En erkan ne zaman testi yapdınızEn erken sirt agrisi ve bas agrisi ve sık idrar idi.(yumurtlamadan 1 hafta sonra
Selam adetime 9 gun var 1 sene once kimyasal hamilelik yasadım esimdede sorun vardi. Simdi doktora gitmiyoruz diye sonuc ne bilmiyoruz.bende kac gündür bas gicellenme ve 2 3 gundurde midde yanmasi var ve aff ederseniz bugun akintimda çoğaldı.boyle olub hamile olan varmi.bide ben pcosum.4 yildir ugrasiyoruz bir turlu olmuyo
Birliktelikten 11 gun sonra(ovulasyonda catlamadan sonra)En erkan ne zaman testi yapdınız
Tesekkur ederim anladmBirliktelikten 11 gun sonra(ovulasyonda catlamadan sonra)
Mide bulantısı, ağrısı.Selam adetime 9 gun var 1 sene once kimyasal hamilelik yasadım esimdede sorun vardi. Simdi doktora gitmiyoruz diye sonuc ne bilmiyoruz.bende kac gündür bas gicellenme ve 2 3 gundurde midde yanmasi var ve aff ederseniz bugun akintimda çoğaldı.boyle olub hamile olan varmi.bide ben pcosum.4 yildir ugrasiyoruz bir turlu olmuyo
Anliyorum insanin elinde olmuyo bazen ama elinden geldigi kadar az dusunmeye çaliş kendini rahat tutmaya çaliş hormonlar oynuyor yoksa beyinimizi o kadar yoruyoruzki bu dusuncelerle artik hormonlarda şaşiriyor insallah hersey gonlunce olurInşAllah canim bir kac gun once bendede oluyodu baş donme göz kararma şimdi yok kasıklarda ara ara agrıyo.pidkolojik olduğundada korkuyorum bazen çok isdiyorum diye hep soyluyorum bubay bisey dusunmiycem olmuyo yapamıyorum
Teşekkür ederim inşAllah senindeAnliyorum insanin elinde olmuyo bazen ama elinden geldigi kadar az dusunmeye çaliş kendini rahat tutmaya çaliş hormonlar oynuyor yoksa beyinimizi o kadar yoruyoruzki bu dusuncelerle artik hormonlarda şaşiriyor insallah hersey gonlunce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?