En fazla kaç yıl flört edilir

aysenurkrkmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
18
3
3
38
Merhaba ben 27 yaşındayım 15 yaşımdan beri kesintisiz aynı çocukla beraberim kendisini çocukluktan beri tanıyorum ve yaşıtız. Aslında mutluyumda ancak çevremden gelen baskılar bazen çok bunaltıcı oluyor bu kadar uzun süren flörtü yanlış buluyorlar. sizin görüşünüz nedir evlilik için daha baskınmı olmalıyım yoksana akışınamı bırakayım ?

Bu soru tamamen sizinle alakalı. cevabı sende aslında.
12 yıllık flört olmaz tabi. Karşındaki insanla uzun süreli bir birliktelik yaşamışsınız. Evlilik düşünmüyorsanız ileriye dönük bir şey düşünmüyorsanız sizi ilgilendirir.

Ben 14 sene biriyle flört etmem. Uzun süreli flört etmem. Tanırım severim evet evlencem derim evlenirim. Sevgili- flört olayları en fazla 3-4 ay güzeldir. İnsanları senelerce tanıyamazsın. Dışarda herkesin maskesi vardır. Aynı ev, nikah ile herkes sorumluluk kazanır. o sorumluğa birlikte göğüs gerebilecek misin?
Kupkek düzelttim evet 12 sene dilek ola.. çok uzun

Son düzenleme:
Bu soru tamamen sizinle alakalı. cevabı sende aslında.
12 yıllık flört olmaz tabi. Karşındaki insanla uzun süreli bir birliktelik yaşamışsınız. Evlilik düşünmüyorsanız ileriye dönük bir şey düşünmüyorsanız sizi ilgilendirir.

Ben 14 sene biriyle flört etmem. Uzun süreli flört etmem. Tanırım severim evet evlencem derim evlenirim. Sevgili- flört olayları en fazla 3-4 ay güzeldir. İnsanları senelerce tanıyamazsın. Dışarda herkesin maskesi vardır. Aynı ev, nikah ile herkes sorumluluk kazanır. o sorumluğa birlikte göğüs gerebilecek misin?
Kupkek düzelttim evet 12 sene dilek ola.. çok uzun
Okul iş derken bir çırpıda geçti o kadar zaman geriye baktğımda benim için tüm hayatımın özeti gibi aslında bu ilişki

ben 6 senede daraldım sen nasıl yaptın bunu anlamadım hiç mi evlilik istediğin olmadı sıkıldığın olmadı

En fazlasını bilmiyorum ama ben nişanlımla 7 yıldır birlikteyim :)
İlişkilerin fazla uzatılmamasından yanayım artık.

İliski fazla uzatilmamali evlenmenin bi anlamikalmali bence cunku ne kadar zaman uzarsa paylasim o kadar artiyor bu hem iyi hem kotu insanin sevdigine hevesi heyecani gecmez tabi ama bi sınırı vardir, sizi tebrik ederim nasil bi askla seviyosunuz kim bilir bu kadar zamandir kopmamissiniz Allah mutlu etsin:)

aynı çocukla beraberim cümlesi bile aslında hala çocukluk seviyesinde bi ilişki gibi göründü bana.. tabi seviyorsanız hiçbir şeyin sınırı olmaz bence...
evlenecekseniz ne ala yok daha böle uzayacaksa sıkıcı olabilir biyerden sonra..

mutluysan bir sıkıntı yok ancak 12 yılda paylaşılan çok şey olmuştur eminim insanın çocukluk düşüncesiyle şimdiki düşüncesi arasında dağlar kadar fark vardır değişmediyseniz ne mutlu size benim yakın arkadaşım uzun yıllardır bi çocukla çıkıyordu onlarda saygı sevgi bitmiş durumda ama gel gör ki şimdi evlenecekler her neyse onda da gördüğüm kadaryla herşey paylaşıldığı için evliliğe dair pek bisey kalmıyor ben 2 seneyi bile uzun gören biriyim :) size mutluluklar dilerim :) sevgiyi saygıyı kaybetmeyin gerisi kendiliğinden gelir :)

Yeni yeni 4 yil oldu bizimki..
Daral gelmeye basladi artik evlenelim kacak gocek olmasin istiyorum..
Ama daha okul var benim, sevgilimde daha hazir degil..
Biz 4 yil birlikteyiz, bazi arkadaslarim 3-5 ayda tanistilar hemen evlendiler..
Onlarada ifrit oluyorum..
Tabi hayat sartlari farkli engel yok bisey yok..
Onlar okumuyor benim uni var ikisinide ayni anda yapamam okulum agir.

Velhasil yinede 12 yil cokmuss yaw helal olsun nasil dayandiniz..

Bir bucuk sene icinde evlendim..
Tanisma
Soz
Nisan
Düğün

2 sene normal ama ben uzun sureli iliskide yapamazdim..iyi sürmüş

Back
X