duyduğunuz en garip aşk olacağı belli bu aşk bi arkadaşlık sitesinde başladı şöyle ki bu kişi çok ünlü bir radyocu ve ben başka bi resim koyup bu kişiyi ekledim sonra bi şekilde msn de devam etti sonra telefonlaşmalar falan ben aslında 16 yaşımda ve istanbulda olmama rağmen bana yakın olsun diye yşım 20 ve izmirde ünv. öğrencisiyim dedim ama sonra ben buna aşık oldum hemde geri dönülmez ama o 27 yaşında hergün yayınlarını dinliyorum ve aşkım giderek artıyo oda sanki beni beğeniyomuş gibi napıcam benmirmirmirmir
tamamen yalanla başlamış bi hikaye....sonunda yaşayacagın üzüntüyü daha aza indirmek için bir an evvel sonlandır derim yaşın küçük oldugu için kolay atlatacaksındır merak etmeyerimseniben
dinleme o zamn cnm o radyoyu unutmaya bak yeni yelkenler aç kendine he ama yok unutamam asla fln diosan sölediğin şeylerin gerçegini söle tepkisine bak...........
Hadi çocuğa yaşın yakın olsun diye yalan söyledin de annem, neden buradaki profilinde de önlisans öğrencisi ızmir'li bir kızsın anlamadım ben? Yaşına daha yakın insanlarla arkadaşlık edersen, ne yalan söylemek zorunda kalırsın, ne de yaşının gerektirdiği şeyleri yaşamaktan mahrum kalırsın. Yaşından utanmak zorunda kalma boşuna, olgun erkekler küçük kızlara zarar verirler, özellikle psikolojik açıdan bunu sakın aklından çıkarma.