pirinç olmaz arkadaşlar .. ama nohut ve fasulye genelde tercih ediliyor.Susami duymamistim hic .peki pirinc koyanlar oluyomus koyulurmu sizce bana mantikli gelmedi.
Kizlar malumunuz asure gunu geliyor.bu sene niyetlendim asure yapmaya.esim daha hevesli tabi.yalniz hic asure yapmamis olan ben deli gibi arastirma yapmaya basladim. Onerileriniz varmi. Icine yakisan yakismayan ne var mesela. Kuru incir yakisirmi.fasulye koymayi dusunmuyorum.onun disinda tavsiyeleriniz varmi?
Bide en az 25-30 kase ciksin istiyorum malzeme olcusu de rica edecem
Susami duymamistim hic .peki pirinc koyanlar oluyomus koyulurmu sizce bana mantikli gelmedi.
http://www.oktayustayemektarifleri.com/asure-tarifi/
yukarıdaki linkten bakabilirsin.
Ancak yukarıdaki linkte bulunan malezemelere ek kuru incir, ceviz, portakalkabuğu benim için olmazsa olmazdır.
Bugdayi nohutu ve fasulyeyi simdiden islattim sabah haslamayi dusunuyorum. Tabi ayri ayri. Oeki diger malzemelerin siralamasi nedir.pirinç miiii sakınn! pirinç ya da bulgur vs hiçbir şey ekleme. buğday var zaten.
susamı ben de hiç duymadım.
Pirinc koymayi dusunmuyorum karar verdim.kouacagim malzemeler sunlar:
bugday
nohut
fasulye(cok az olacak sekilde)
kuru kayisi
kuru uzum
kuru incir
portakal kabugu
findik
Badem
uzerine suslemek icin ceviz nar ve yesil fistik.
Bugdayi nohutu ve fasulyeyi simdiden islattim sabah haslamayi dusunuyorum. Tabi ayri ayri. Oeki diger malzemelerin siralamasi nedir.
Bu arada pirinc koymicam ben .bugday koyacam sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?