Gelinlik Ayakkabısı En Güzel Gelinlik Ayakkabıları

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
index.php

index.php

index.php

index.php

gelinvegelinlik.com

bunlar güzel modeller evet çok hoşlar ama bende mi sorun var bilmyiorum beğenmiyorum tam oalrak hiç birini işte bu demiyorum çok garip ...

aynnen bende gelinlik seçimimi o yüzden ypamıyorum bi türlü arkadaşlar sağolsunlar bir sürü gelinlik modeli gösterdiler ama tam olarak birinde kara verip evet bu model bişey diktirmeliyim diyemedim ayakkabılarda öle birine evet bu olmalı diyemedim:kedi:

aynnen bende gelinlik seçimimi o yüzden ypamıyorum bi türlü arkadaşlar sağolsunlar bir sürü gelinlik modeli gösterdiler ama tam olarak birinde kara verip evet bu model bişey diktirmeliyim diyemedim ayakkabılarda öle birine evet bu olmalı diyemedim:kedi:

ayak tipine göre alınmalı bence..
açıkmı alsam kapalı düşünmedim bende.

begenmesı oldukca güç dogrusu
çeşit cok olunca fikir edinmekte zor oluyor
bende evlenırken cok ugrasmıstım ayakkabı aslında pek gözukmuyor dıyorlar ama
bende takıntı hepsı uyumlu olsun dıye ılla dıretmıstım(:

işin aslı modellerden hoşuma giden olmadı ama merak ettiğim önü açık ayakkabı tercih edilirse nasıl bir seçim yapılmış olunur? daha rahat mı rahatsız mı bilemedim ben onu

bence ayak parmak boyu uzun olanlar önü açık ayakkabı tercih etmemeli. benim erkek arkadaşım da birinde gördüğünde hep öyle der ayakkabıcılıkla uğraşmıştı bi ara. bi de önü biraz daha küt olan modeller daha romantik bir hava veriyo sankiyerimseniben

Back
X